Immokroužek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Immokroužek
Zdravíčko, potřebuju poradit. Odešel immokroužek na Fabii rv.02 1.4MPi 50kW. V mototechnách říkají, že se na fabii čtecí cívka imma neprodává samostatně, tak mě napadá, jestli se dá použít kroužek z oktávky. (jestli je po elektrické stránce stejný nebo zanedbatelně jiný). Předem děkuji za odpovědi.
Re: Immokroužek
jj max jiná svorkovniceboriscze píše:Zdravíčko, potřebuju poradit. Odešel immokroužek na Fabii rv.02 1.4MPi 50kW. V mototechnách říkají, že se na fabii čtecí cívka imma neprodává samostatně, tak mě napadá, jestli se dá použít kroužek z oktávky. (jestli je po elektrické stránce stejný nebo zanedbatelně jiný). Předem děkuji za odpovědi.
jde to je to stejným jde sundat samotná čteci civka,, objednat nejde, tak jestli mas jinou tak to přendáš a když to bude tim tak jedesboriscze píše:takže stačí sehnat kroužek z oktávky a nabastlit na vložku spínačky... a ještě bych rád věděl, jestli to má někdo vyzkoušený... třeba kvůli výběru vhodné náhrady (vnitřní průměry, ukotvení,...)

vyřešeno
zajel jsem si na vrakáč a mám po problému
nechal jsem tam 300,-, což je podle mě hodně dobrý. Postup byl následující - zaměstnanec vrakoviště si donesl ke golfovi nářadí, ale zjistil, že je nedostatečně jemné, tak plasty okolo volantu rozzlámal a potom cívku kolem dokola postupně páčil (s citem) a najednou ta mrcha cívka vystřelila. Pak jsem si jí změřil (24,2ohm) a Fabie si zase pohodlně čte kódy z klíčků