Octavia I - horní uložení tlumičů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia I - horní uložení tlumičů
Zdravím,
jedu si takhle z Prahy domů, cesta v pohodě. Zastavím doma a popojíždím a zatáčím a z předku se ozívaly zvuky (něco jako vrzání, když je jede po sněhu). Bylo mě řečeno, že to je horní uložení tlumičů. Provedla se výměna, ale nepomohlo to na 100%. Stejně zvuky slyším, jen méně. Co by to mohlo být ještě jinýho? Mám to na sportovním podvozku, tak nevím jestli to má určitou souvislost.....Byly měněný ložiska v uložení....
jedu si takhle z Prahy domů, cesta v pohodě. Zastavím doma a popojíždím a zatáčím a z předku se ozívaly zvuky (něco jako vrzání, když je jede po sněhu). Bylo mě řečeno, že to je horní uložení tlumičů. Provedla se výměna, ale nepomohlo to na 100%. Stejně zvuky slyším, jen méně. Co by to mohlo být ještě jinýho? Mám to na sportovním podvozku, tak nevím jestli to má určitou souvislost.....Byly měněný ložiska v uložení....
Škoda Octavia Combi 1.9TDI, 81kW, 110PS, ASV, Ambiente
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Kolko mas na tych novych ulozeniach nabehane? Podla mna si to musi len sadnut.... u mna na aute to tiez vzdy ked bol tlmic von chvilu vrzga pri plnom rejde, kym si to po par sto km sadne a je ticho 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Vzdycky to sedne,pul centaku je prd..V tomhle pripade origo =sachs=lemforder.honzas1 píše:ahoj.. jaké používáte horní uložení? dal jsem lemforder, miska byla pěkně zaroven a po 15 tis je to zase sedle vic jak pul centaku.. je nějaka značka ktera vydrží nebo jedině powerflex apod?
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
no musim pridat svou zkusenost s hornim ulozenim Powerflex.
Daval jsem je na zacatku letosniho roku a je to neskutecnej rozdil. Neni to tvrde, ze by to nekde mlatilo, je to neskutecne pevne. Mam to na kombiku a zu to neni takovej rozhoupanej parnik, jako bejval.
Predtim jsem mel polyuretany jen v ramenou a podle pocitu to horni ulozeni ovlivni vlastnosti vozu snad jeste vic, nez ta ramena.
Daval jsem je na zacatku letosniho roku a je to neskutecnej rozdil. Neni to tvrde, ze by to nekde mlatilo, je to neskutecne pevne. Mam to na kombiku a zu to neni takovej rozhoupanej parnik, jako bejval.
Predtim jsem mel polyuretany jen v ramenou a podle pocitu to horni ulozeni ovlivni vlastnosti vozu snad jeste vic, nez ta ramena.
VW T4 2.5 TDi 65kW -> 110kW
VW LT 35 Mk2 2.5 TDi 66kW -> ?
VW LT 35 Mk2 2.5 TDi 66kW -> ?