No, já dělal Vito a tam byl tenhle asfalt v takovém množství, že víko bylo plné a nešlo vůbec zvednout..Ale trysky šli dobře, protože asfalt nestačil ztuhnout..A celý víkend se vstřiky vydlabávaly, nebyly vůbec vidět..
Tak ani hovno!!!!!!!!!!! udělal jsem si na to i přípravek protože ta stará trubka se po dotažení pořád protáčela. Prostříkl jsem to WD-čkem. Tak na to asi seru protože už za to beru tak, že to má fakt odpor a bojim se že zlomim tu přírubu co jde do tla vstřiku.... Kua to by mě šlak trefil
povolit, zalít petrolejem, nechat přez noc, pak zakrýt nějakým polštářem nebo dekou a zastarovat - vyletí jak čertik ze škatulky
pořádně zakrýt a zatěžkat - jednou jsem takhle dojebal kapotu
No abych pravdu řek tak jsem nad tim taky už přemešlel, ale nemám na to koule kldyby to by nějakej starej verk tak neřeknu, ale tohle... Asi to dám dohramady a bude. Jsem asi moc velkej šťoural
to to jako vytahuješ preventivně nebo z nějakého důvodu ?
pokud jsi s nima už ale pomlel, nemusí správně těsnit a stejně bys je už měl vyndat a dát nový těsnění aspoň
no dýl to startuje a to prej dělaj přepady, ale tomu nerozumim a když mi to čipovali tak říkali, že první a čtvrtej jsou horší, ale v čem to nevim. Myslim že to bude těsnit dobře to zamletí nestojí ani za řeč...
Mám na to specielní nářadí od fy Klann,jak na indukce ,tak na piezo.Ale toto bude nejspíš na hydrauliku.Na to mi sem jezdí chlapík od fy Triumf a vyndá to.Zkus mu zavolat 608 540 789,pan Toman.