Teplota nasávaného vzduchu ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Teplota nasávaného vzduchu ?
Ahoj . Když na vagu vidím teplotu nasávaného vzduchu tak to je údaj , který ukazuje teplotu před nebo za IC ?
Řeším to , že když je vedro tak auto hulí jinak ne - tudíž si myslím , že IC asi nestíhá chladit vzduch.
Když jsem to dnes sledoval tak za normální jízdy teplota nasávaného vzduchu 61st , teplota nafty 52st.
Řeším to , že když je vedro tak auto hulí jinak ne - tudíž si myslím , že IC asi nestíhá chladit vzduch.
Když jsem to dnes sledoval tak za normální jízdy teplota nasávaného vzduchu 61st , teplota nafty 52st.
čím nižší tím lepší... 61stupňů je dost, játo mám obdobně, ale je to tím, že mám malý chladič a asi to budu řešit nějak... tak těch 30 si myslím je ideální... ale se seriovým coolerem toho člověk moc neudělá...
VW Bora 1.9TDi AHF - FB Sprint 764, jednohmota s HDS(2x3,5mm), chip by TDIFun - 154PS, 390nm
neni nutna ale mozna lepsibrankar30 píše:..11mm hlava nie je nutnost na 135 kw...mam race a tie kw na 10 mm hlave...sh.w píše:+spojka a hlava 11mm treba
GIV 4x4 (AJM 85kw)=vymena za ASZ>KAT-EGR-MAF off,
hybrid_firad+80%_FMIC_Sachs Race_vyfuk D70_
brake 312mm+DSPF_18'' OZ_HP-Sporting+H&R
2xxhp 5xxNm
hybrid_firad+80%_FMIC_Sachs Race_vyfuk D70_
brake 312mm+DSPF_18'' OZ_HP-Sporting+H&R
2xxhp 5xxNm
to pak záleží na tom jestly to někomu stačí nebo ne!já mám zatím 10mmhlavu a je to málo proto zháním většísh.w píše:neni nutna ale mozna lepsibrankar30 píše:..11mm hlava nie je nutnost na 135 kw...mam race a tie kw na 10 mm hlave...sh.w píše:+spojka a hlava 11mm treba

leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound