RCD 200 vs MAXIDOT FABIA

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mufti
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

RCD 200 vs MAXIDOT FABIA

Příspěvek od mufti »

Zdar,

instaloval som Maxidot do Fabie 2002 a zaroven RCD 200. Neukazuje radio na maxidote. Nevie mi niekto poradit, kde by mohol byt problem, resp, ake by malo byt kodovanie radia? CAN mam natiahnuty, komunikacia aj ovladanie podsvietenia funguje, takze CAN je v poriadku. Dakujem za pomoc.
Passat Alltrack '14 CFGC
Passat Alltrack '17 CUAA
Sharan 4motion '15 CUVC
Fabia '02 AQV
P307 '03 NFU
Camaro '76 LT 350
TT Roadster Quattro '00 APX
Honda AFRICA TWIN Adventure '22
bds
Přispěvovatel

Re: RCD 200 vs MAXIDOT FABIA

Příspěvek od bds »

mufti píše:Zdar,

instaloval som Maxidot do Fabie 2002 a zaroven RCD 200. Neukazuje radio na maxidote. Nevie mi niekto poradit, kde by mohol byt problem, resp, ake by malo byt kodovanie radia? CAN mam natiahnuty, komunikacia aj ovladanie podsvietenia funguje, takze CAN je v poriadku. Dakujem za pomoc.
Musim te zklamat. Resil jsem to same v mem Polu. RCD200 MP3 a Maxidot. CAN natazeny, ale to radio proste nic neumi posilat po CANu.

Kdyz jsem to tehdy googlil nasel jsem i jakesi Nemecke forum, kde psali totez. Takze jsem to vzdal a koupil malou navi MCD, ktera ukazuje pekne.
mopol01
Nováček

Příspěvek od mopol01 »

Dik ... sprava sice smutna, ale uzitocna ... :)
dar3cek
Nováček

Příspěvek od dar3cek »

Nebudu zakládat novy prispevek.. budu kupovat zminovane radio ... rcd200. budu ho davat do svoji fabie RS1 stavajici DXko nic neumi.. tak jsem se ho zbavil a chci koupit tohle ... je cervene podsviceny (to potrebuju) a je koncernovy tudis se mi tam hodi do interieru a uumí mp3 :) kazdopadne jako mam par otazek :-) budu potrebovat nejakou prechodku? nebo má radio normalni ISO tak jako moje fabie? :) bude fungovat snizovani a zesilovani podsvitu atd? ... DXko behalo v tomhle upa bezproblemu tak by asi melo ne? diky za kazdou radu.. nechci koupit radio co pak nepujde naistalovat nebo tak neco :-)
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

tohle radio má most konektor, nemá iso.. a budeš muset natáhnout cany do budíků!
dar3cek
Nováček

Příspěvek od dar3cek »

super ... a prechodka nejaka existuje zejo??? :-) stim ze budu muset tahnout kabeli do budiku mi bylo jasny hned :-) muze nekdo obetovat par minut a poslat nejaky odkazy nato co budu potrebovat abych to rozchodil (iso prechodku a neco ktem naten CAN u budiku) ...sem trouba a koupil bych blbe a desne se u toho narozciloval :-) Moc dekuju :))))
Vaša
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaša »

lepší přepinovat, za pár minut hotovo
dáš přechodku a nenarveš tam zpatky rádio

přechodku ale budeš asi potřebovat na anténu
OOOO A4 Avant Quattro 125kW ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
dar3cek
Nováček

Příspěvek od dar3cek »

myslíš to tak ze z Stavajicich iso co mam v aute ...udelat ty Most koncovky? takhle to chapu :-) kazdopadne nevim jak :) co k čemu ... kam co zapojit :-) :-D radci prosim tu prechodku :))))))
dar3cek
Nováček

Příspěvek od dar3cek »

Nikdo neposle jakou mam koupit prechodku a jak a odkud a kam vest ty kabliky z canu...????? prosim
dar3cek
Nováček

Příspěvek od dar3cek »

Prodam tuhle prechodku z most konektor na ISO ....cenu nabidnete !! 723749855 a nebo vydra.milanek@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“