Hydrošely VW GOLF TDI 81KW - klape i po výměně :(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hydrošely VW GOLF TDI 81KW - klape i po výměně :(
Ahoj
Vyměnil jsem vadné hydroštely,ale motor neutich. Když jsem sundal víko z teplého motoru, tak některé z nich jdou lehce stisknut prstem cca o 1mm a zase se samovolně vrátí spátky.
Jsou však nové!!!
Je to tak správně? Nemohlo dojí k nějaké chybě při jejich výměně?
Díky za případné rady
David
Vyměnil jsem vadné hydroštely,ale motor neutich. Když jsem sundal víko z teplého motoru, tak některé z nich jdou lehce stisknut prstem cca o 1mm a zase se samovolně vrátí spátky.
Jsou však nové!!!
Je to tak správně? Nemohlo dojí k nějaké chybě při jejich výměně?
Díky za případné rady
David
Jestli mu jdou zmáčknout zdvihátka prstem, asi nebudou klepat vstřiky !!!
Při výměně nejspíš k chybě dojít nemůže - prostě se staré vytáhnou a nové vloží a zamáčknou prstem, nic víc.
Co tlak oleje ????? Nabo ucpaný mazací kanálek do hlavy ?????
Při výměně nejspíš k chybě dojít nemůže - prostě se staré vytáhnou a nové vloží a zamáčknou prstem, nic víc.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Tak to se pleteš, při výměně se to dá dost zbabrat!Marek77 píše:Jestli mu jdou zmáčknout zdvihátka prstem, asi nebudou klepat vstřiky !!!
tak tady je výsledek toho že prej se neda pri vymene zdvihatek nic zbabratst.david píše:Tak ve VW zjistily malý tlak ve válci 1 a 3, sundali hlavu a byly ohlý ventily( Prý asi pčeskočil rozvodový řemen....
nejen ze ruzni kouzelnici spatne nastaví časování ......ale hlavně nové zdvihátka se musí pred montáží vymačkat protoze jinak se můžou ohnout ventily