tak to je odpověd otázka pro zkušený, já skusenosti s immo off nemám ale když se v řj motoru vypne bude to požadovat na start signál can od budíků? myslím že pak nebude potřeba ale skušenosti nemam jak to bez immo funguje. pokud se teda nevypíná v budíkách to by bylo
Ta po mém dotazu v autoservisu jsem zjistil, že Audi A3 r. 97, Seat Toledo, Octavie I aGolf IV, nemají CAN Bus, ale komunikaci mají po K. To by měl být i tvůj případ.
Tak auto uz jede ale sviti mi kontrolka oleje, nefunguje otackomer a mam tam seriovou jednotku protoze tam chci dat jednotku ktera ma cip od DP a ta mi nejde prizpusobit (je tam nejaky trimistny cislo ktery se mam nekam zadat a ja nevim kam). Takze bych potreboval schema budiku abych vedel kam mam pripojit ten olej protoze sem to delal podle schemat na O1 a v tom asi bude chyba, jak rozchodit otackomer kdyz z jednotky jde asi pres can? a jak se prizpusobuje ta cipla jednotka? Diky za rady.
miisar píše:Tak auto uz jede ale sviti mi kontrolka oleje, nefunguje otackomer a mam tam seriovou jednotku protoze tam chci dat jednotku ktera ma cip od DP a ta mi nejde prizpusobit (je tam nejaky trimistny cislo ktery se mam nekam zadat a ja nevim kam). Takze bych potreboval schema budiku abych vedel kam mam pripojit ten olej protoze sem to delal podle schemat na O1 a v tom asi bude chyba, jak rozchodit otackomer kdyz z jednotky jde asi pres can? a jak se prizpusobuje ta cipla jednotka? Diky za rady.