to je asi trochu sračka ne, když na těch malejch písmenkách na tý ceduly je cena za litr 24,90OndraTDI... píše:cedule je trochu spatne ale olej sem si bral domu a cenovka 11.90

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Ty jsi hotovej detektiv.Jj o víkendu to bylo za 24,90 ale jestli se spletli a prodávali ho za 11,90 tak to je super.To by jsem jim koupil celou paletupetr-p10 píše:to je asi trochu sračka ne, když na těch malejch písmenkách na tý ceduly je cena za litr 24,90OndraTDI... píše:cedule je trochu spatne ale olej sem si bral domu a cenovka 11.90
cefar píše:člověče sikin já se ti divím, když jsi pořád nevěděl jak filtrovat vyfrit nebo si neuměl filtr z liazky našroubovat na kýbl tak jsi to bůhví jak nakonec řešil a v jakém stavu jsi to nakonec do auta lil nikdo neví, když jsem ti psal, že se ti to při tvém km nájezdu nevyplatí at vyfrit prodáš a za peníze si koupíš naftu tak sis nedal říct, ted máš auto v p.či a stejně řešíš jak uškudlit 50Kč na nádrži. Vem rozum do hrsti, to ti přece nemůže stát za ty nervy jestli tady v těch chladnech ještě ráno nastartuješ.