špatná funkce ESP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
špatná funkce ESP
Ahoj,mám superba 2,8AMX,r.v.2002. Při průjezdu zatáčkou se mi při zhoršených adhézních podmínkách utrhne předek a auto jede rovně místo toho,aby jelo tam kam jsou natočená kola.ESP vůbec nezasáhne. Kontrolka nebliká ani nesví,VAG nic nehlásí,tak nevím kde je chyba.Už jsem auto s ESP měl a to byla paráda,ale tohle fakt nemaká.Díky za každou radu
taky se přikláním že ESP není, protože buď by se snažilo něco dělat a blikalo nebo kdyby bylo vysraný tak by ti svítila kontrolka pořád a vag hlasil chybunogis píše:Jen blbej dotaz - určitě to má ESP? Nedal někdo na ASR tlačítko ESP?
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno

re
Když to dám na VAG tak řídící jednotka BRZD (ABS 03) ve skupině 5,pole 4, když auto stojí vklidu je hodntota 0,00m/s2,když se snažím auto rozhýbat tak se hodnota v poli 4 mění až třeba na hodnotu 0,96 a někdy jde i do mínusu, úhel natočení volantu maká, tlak v poli 3,když šlapu na pedál se mění taky.Jediný co mi je divný,že nejde otestovat řídící jednotka ASR (24). ASR,ale reguluju,když mu naložím a kola proklouznou tak kontrolka blikne a ubere výkon.Jsem z toho jelen
re
U jakého čísla ti chybí to písmenko?Myslím,že jsem to opsal správně.Jak udělám to nastavení?Na jednu stranu mi úhel natočení volantu ukazuje o cca 10° víc,ale tím to asi nebude,že?To by makalo alespoň trošku.