Jede to moc fajn, jen tomu chybí šestikvalt, větší brzdy (i když kotouče dozadu jsou dodělané - bubny byly total KO tak kotoučovka vyšla levněji) , HPčka a kola
Ale majitel není závodník, má to spíš jen jako rezervu na předjetí atd..
spojku mám kola mám brzdy mám HP zatím mám tak v čem je problém
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ale mám i mimo těch pro tebe jinak jestli ladí kolo ať si koupí pořádnej držák minule jednomu cyklistovi to padlo a jen tak tak jsem se vyhnul navíc s tím výkonem ho to asi užije
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vzhledem k výkonovým parametrům motoru bych šestku bral jako samozřejmost - nejlépe z Golfa ARL nebo Octy ASZ - bohužel i s komplet spojkou a osami - ale to už k tomu patří.
Brzdy dopředu ideálně RS, ale i 288 by stačily (snad). Jde o to, jak s tím lítáš. Ale je mi jasné, že to člověka svádí .
Je tam stejné turbo jako mají motory AHF 81kW, to by mělo vydržet. Motory AHF nebo AFN se ladí kolem 110kW běžně na origo turbu a taky s tím není problém.