Zhasínání xenonů za jízdy, nebo nenaskočí, Octavia II Scout

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
BobešCV
Nováček
Odpovědi: 0

Zhasínání xenonů za jízdy, nebo nenaskočí, Octavia II Scout

Příspěvek od BobešCV »

Ahoj,
prosím o pomoc s následujícím: mám neustále se opakující problémy s xenony, po výměně výbojek vždy jedno světlo přestane velmi brzy svítit (do 3-4 měsíců). Vyměním obě výbojky, za tři měsíce je to to samé. Ve Škodovce řekli, že je to neorig. výbojkama, tak jsem koupil orig. Osram D1S, ty to začaly dělat po dvou dnech. Buď nenaskočí jedno nebo druhé světlo, nebo naskočí obě, ale třeba po 10km jízdy buď jedno nebo dokonce obě zhasnou. Výměna pojistek za silnější nepomohla. Neměl by někdo radu, co s tím?
P.S.: OII Scout 2007, před nedávnem jsem montoval Amundsena (určen od KT45/2008), zdá se mi, že po montáži navi se ty světla chovají daleko hůř než s původním Streamem. Gateway zůstala stará, nic se nikde nekódovalo ani neměnilo. Park. senzory neukazují vzálenost na displeji.
Předem moc děkuji za nápady
Scout 2.0 TDi
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

pise to neco v centralni elektrice? Predpokladam ze to je jak pises spravne nakodovany, ale asi jo protoze jinak by to tak "dlouho" ani nesvitilo...Naklapeni funguje?
O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001
BobešCV
Nováček

Příspěvek od BobešCV »

V centrální elektrice? Jako na diagnostice? To nevím, dneska to tam budu dávat. Naklápění funguje normálně a bez problémů.
Scout 2.0 TDi
BobešCV
Nováček

Příspěvek od BobešCV »

Tak diagnostika hlásí ZKRAT NA KOSTŘE. Smaže se to, chvíli světlo svítí, pak se zase vypne a opět se objeví tahle chyba. Půjčili jsme úplně jiná světla s jinými balasty a s výbojkami, po pěti minutách zhasnou i ty...
Scout 2.0 TDi
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

tak si to poradne nakoduj a budes mit po problemech,maji tam byt vubec z vyroby xenony?ja nevim ze se do toho lidi montujou kdyz tomu nerozumeji.
BobešCV
Nováček

Příspěvek od BobešCV »

Jj, xenony jsou tam z výroby orig. Do ničeho jsem se nemontoval, prostě to přestalo svítit... Nevíš, kdo by to "pořádně" nakódoval?
Scout 2.0 TDi
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

ofot stitek co je nalevo v kufru pod kobercem
BobešCV
Nováček

Příspěvek od BobešCV »

Hotovo, posílám. Nedal jsem celý VIN, ale to asi nevadí? A když už jsme u toho vrtání, ještě přiznávám, že jsem tam dával páčku s tempomatem, ale to kódovali přímo ve Škodovce a nikdy s tím nebyl problém.
Scout 2.0 TDi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“