Zhavenie Felicia 1,9 D

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Juro M
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Zhavenie Felicia 1,9 D

Příspěvek od Juro M »

Chcel by som sa poradit ohladom zhavenia.Dnes rano som nazhavil ,auto nastartovalo bez problemov.Pohol som sa, po nejakom case som si vsimol,ze zo 2 razy mi preblikla kontrolka zhavenia aj som citil ze nieco zasmrdelo a aj auto zacalo miestami trhat potom zas islo normalne.Potom som ho odparkoval.Ked som neskor chcel nastartovat,uz nenastartovalo.Kontrolka zhavenia sa nerozsvietila.Ked sme merali kabel privod ku zhavicom nebol tam prud a samozrejme ani na zhavicoch nic neukazalo..Mam podozrenie ci nepustila poistka.Alebo od spinacej skrinky ci sa nieco nestalo s kablom.Zhavice boli menene vlani,sice FEBI ale mali by nieco vydrzat.Chcel by som sa teda spytat,ci mi viete niekto poradit,ake cislo je ta poistka co je na zhavenie,alebo popripade ci moze byt problem niekde inde.Dakujem.
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Pojistka žhavení je v motorovém prostoru vlevo pod oknem - taková velká nožovka.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Juro M
Sběrač informací

Příspěvek od Juro M »

Nasiel som ju bola pri riadiacej jednotke 50A,bola specena,teraz ju len zohnat a vymenit,potom dam vediet.
Juro M
Sběrač informací

Příspěvek od Juro M »

Poistka vymenena,problem vyrieseny.
davemo
Přispěvovatel

Příspěvek od davemo »

JJ jak jsem měl 1.9D tak mi to taky přehořelo prý se to stáva častěji no po výměně jsem jezdil ještě 1/2 roku a vše OK
Seat toledo rv04 66kw rotačka
Juro M
Sběrač informací

Odlucovac oleja

Příspěvek od Juro M »

Vedeli by ste mi niekto povedat,kde sa na tomto motore nachadza odlucovac oleja a ako ho treba skontrolovat,pripadne vycistit.
Felicia 1.9 D r.v.1999
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“