Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
martinsidlo píše:Hezké,budíků,jak v letadle.Já vím,všechny jsou k něčemu.Ještě to chce křídla a vzlétnout.
Původně jsem uvažoval jen o tlaku turba ale dost často jsem se setkával s auty kde odešlo turbo začalo vyhazovat olej a kontrolka ani neblikla přesto že už klepali zdvihátka proto ten tlak a teplota oleje
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu )
Ten bílej stack je pěknej, ale tolik za to nedám Na ty moje pidikoníky není potřeba nic tak drahýho. Chci to jen pro případ, že to auto divně pojede a já se podívám, jestli to netlačí málo nebo moc
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Autostyl a Raid mi prijdou strasne lacine ( vypadaji a budou fungovat )
jestli das 1200kč-1400 kč nebo 1650kč za sakra kvalitu asi bych fakt nevahal.Stack funguje paradne a hlavne to super podsviceni.to ty levne šity neumi.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
No ja ho vidim za 1960:p a je pro me rozdil dat 1100 nebo 1960. 860kc nekdy na brigade nevydelam ani za celej den:D ale tak dobry, dekuju za nazory:) i chlapcovi s cervenou fabii, na toho jsem zapomnel:p
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Jednoznačně Stack. Mužu jen doporučit,taky jsem váhal jakej budík,ale teď už bych jinej nekoupil. Montáž v pohodě,ukazuje přesně a rafička nekmitá... Za těch pár stovek navíc to rozhodně stojí. A to ani nemám zapojený podsvícení