Vstřiky OI 1.9TDI 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstřiky OI 1.9TDI 66kw
Chtěl bych se zeptat zda je nějaký limit v km či jestli je předepsaná nějaká kontrola na vstřiky?? díky
Bugi
Já je nechal vyměnit když mělo auto kolem 200 000 najeto a udělala se zároveň údržba motoru. Bylo to ale z důvodu nárustu výkonu. Pokud más pochybnosti tak je nechej zkontrolovat na stolici.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
Časový asi ne spíš km, ale na to ti odpoví kluci co tomu rozumí. Já jsem si po poradě nechal dát sprinty 764 a naprostá spokojenost. Nárust výkonu OK. Kouřivost skoro nulová a s původním softem to funguje bez problému.
Naposledy upravil(a) Bobanius dne 26 říj 2011, 11:28, celkem upraveno 1 x.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
- martinsidlo
- Aktivista
Re: Vstřiky OI 1.9TDI 66kw
Ještě jsi nenapsal kolik máš najeto. Já při těch 200 000km nepozoroval žádný problém ale jistota je jistota .BugiJČ píše:Chtěl bych se zeptat zda je nějaký limit v km či jestli je předepsaná nějaká kontrola na vstřiky?? díky
- martinsidlo
- Aktivista
Asi bych se do toho nes... , ale chtěl jsem zvýšit výkon , ta 66 je trochu zdechlejší hlavně na předjíždění, ale jak psal kolega taky chce zvýšit trochu výkon , tak proč do toho nejít a má klid na další řádku km. Já mám po výměně cca 45 000km a spokojenost.