Hledám někoho na výměnu rozvodů Audi A4 AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mě přijde že tenhle typ lidí nemá problém že by si to neudělali sami, oni jen hledají někoho,kdo se za to zaručí a kam v případě následného problému přijdou. Tohle může fungovat jen mezi kamarádama a lidma co se hodně dobře znají. Pochopte, že na inzerát se tahle služba hledá blbě
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
naopak, myslím že jsme se všichni moc pobavili 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

S cenou tě tu kluci určitě natahovat nebudou, ale být někomu k ruce je pro většinu spíše otrava než pomoc.Anyz píše:pokud ten dotyčný nebude chtít za materiál nesmysl, tak s tím nemám problém.
s tím, že třeba budu k ruce myslím na úsporu času, ne to aby to bylo levnější.
Nebudeme se tady bavit o 500Kč nebo o podobnym nesmyslu, že romane1648.
Biimbo děkuju moc za tip, zeptám se jich.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
To jsou přesně oni..roman1648 píše:já to nemyslele zle, jen zkušenost noAnyz píše:pokud ten dotyčný nebude chtít za materiál nesmysl, tak s tím nemám problém.
s tím, že třeba budu k ruce myslím na úsporu času, ne to aby to bylo levnější.
Nebudeme se tady bavit o 500Kč nebo o podobnym nesmyslu, že romane1648.
Biimbo děkuju moc za tip, zeptám se jich.
až potkáš sám pár vysíračů, špekulantů apod., budeš vědět o čem mluvím
dneska přijel borec s octou II, dovezl si olej "kastrooooool" v litrovkách s cenovkou 550/litr , krásný oranžový štítky s cenou,patrně koupil za rohem na benzince.....a pak se mu přezutí autza za 500 ( přezutí, ne výměna obutých kol kus za kus ) zdálo moc, no nejradši bych ho tím montyrákem jebnul po hlavě aby se probral
takže asi tak
ale že bych někomu hned ze startu přerazil prsty a pak mu na cestu návdavkem nabrousil do xichtu - smekám Miloši

Myslim si, že není problém to, když ten majitel stojí opodál vedle. Ale nesmí nic jiného dělat než koukat. Jakmile přikládá ruku k dílu, radí, apod. tak je to zle. A nejhorší je, že třeba se tam někam ta rána musí dát. Třeba svislák z těhlice, když nejde a pak ty jejich pohledy, že jim do toho mlátíš
. Když mi třeba Marek dělal ty rozvody, tak jsem koukal, jelikož mě to zajímá a pokud jsem nevěděl, tak jsem se na něco zeptal.
Rád se přiučím novým věcem.
Jak říkám od školy, praxe je prostě praxe a tu teorií nenahradíš.

Rád se přiučím novým věcem.
Jak říkám od školy, praxe je prostě praxe a tu teorií nenahradíš.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Já to řeším že přistavím auto mechanikovi, odjíždím a čekám na telefon , je hotovo přijedu, zaplatím. Je to samozřejmě o důvěře v mechanika, u mě zatím žádný problém. Taky bych se nerad díval, když musí přijít rána , je to určo nepříjemné ale bez toho to někdy nejde. mám ještě v živé paměti když jsem nechal dávat střešní okno do formana a to už je hodně dávno , jakmile se vyvrtala díra do střechy tak jsem se otočil a odešel.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
s tim, že je potřeba občas nějaká rána, aby to sedlo nebo šlo od sebe je mi jasný. pokud dobře mířená potřebná rána nerozmlátí nic jinýho, tak v poho. to sem zažil jednoho experta, ten když měnil kulák a nešel mu ven, tak do toho mlátil jak hluchej do vrat a dobil pomalu rameno, páč se kolikrát netrefil. ačkoli jako lajk a on taky jako lajk přijmul to když sem mu říkal, že má mezeru trochu roztahnout a pak půjde ven mnohem líp a pak to měl za chviličku venku. ale kdybych to neveděl dělal bych to asi stejně.
já se rád dívám na někoho kdo to má v ruce a jede to. jo a pro svačinu bych klidně chodil, i pro pivo...
já se rád dívám na někoho kdo to má v ruce a jede to. jo a pro svačinu bych klidně chodil, i pro pivo...

Audi A4 Avant