Audi A4 2001 - DO - párování

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
moose
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Audi A4 2001 - DO - párování

Příspěvek od moose »

Ahoj Všem. mám specifický dotaz, Audi A4 Avant 2001(B5 facelift) - dálkové ovládání - vyklápěcí klíč.

Klíč od vozu mám po ztrátě pouze jeden, po pokusu o krádež automobilu však ve dveřích řidiče nemám vložku zámku - zaslepeno.

momentálně mi došla baterie v DO a po vložení nové baterie DO nefunguje - auto odemykám přes kufr.
je tedy nutné spárovat klíč s DO
V Autopoly Příbram mi však řekli že přes VAG toto spárovat bez vložky u řidiče nelze, že si ji musím objednat :-(

je toto pravda ? opravdu se klíč páruje takto a je nezbytně nutné mít vložku ve dveřích u řidiče ? někde jsem totiž četl, že to nutné není, a i v Auto Jarov mi řekli že stačí rozebrat dveře a zamknutí/odemknutí simulovat...

prosím tedy o jakékoli rady, jak spárovat klíč s autem. Díky.
OOOO A4 avant 2,0 TDI BLB-oun motor
superbecko
Přispěvovatel

Příspěvek od superbecko »

Nevim jestli ti poradim ale u O1 LaK sem měl taky vybrakovanej zámek řidiče-zaslepenej a dálka mi fungovala normálně.
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

U A4 se to opravdu páruje přes zámek řídiče mohu sem dát návod musel by jsi vyndat záslepku na tom zámku a pak šroubovákem nahradit klíč
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

jestli můžeš dát návod, tak prosím prosím, starý zámek mám, ale zloději ho rozdrbali tak, že se do něj klíč zasunout nedá...
superbecko
Přispěvovatel

Příspěvek od superbecko »

moose píše:jestli můžeš dát návod, tak prosím prosím, starý zámek mám, ale zloději ho rozdrbali tak, že se do něj klíč zasunout nedá...

Musíš ho uplně vykuchat, pak ti tam zbyde čtyřhran do kterého dáš šroubovák.
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

a jak to napárovat ?
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

Zapalování zapnuto stiskni libovolné tlačítko na ovladači a do třiceti sekund musíš zamknout a odemknout zámek ve dveřích řidiče zapalování stále zapnuté to znamená že musíš vykuchat zámek a udělat to třeba šroubovákem.Pokud by toto učení nešlo musely by se nejprve všechny ovladače vymazat a nové přiřadit do pozic ale podle mne to půjde tak jak jsem ti napsal kdyby nešlo tak napíši komplet návod
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

nestačí to zamknout a odemknout tlačítkem/klikou a nebo zamykacím tlačítkem na dveřích ?
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

ještě jedna doplňující otázka : abych nadále neměl pouze jeden klíč, je možné napárovat k imobilizéru a dálce zakoupený klíč od FábieI ? (taktéž vyklápěcí) (planžetu bych si nechal vybrousit do nove), jde mi tedy o DO a imobilizer (když si z audi seženu kodovaci cislo)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“