Pravdou je, ze my ho v zime taky neprovozujeme. Jinak s tim V12 je to mysleno vazne? A rec je o seriich nebo nachipovanych vozech?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
535 svorkolku poznam iba F07 verziu GT a to je fakt skarede a tazske auto. F10/11 sa da objednat iba mesiac, E60 ani E90 sa 4kolka nerobila.Forest píše:Moment, ta rada "sup do garaze" plati i pro ctyrkolku?![]()
Pravdou je, ze my ho v zime taky neprovozujeme. Jinak s tim V12 je to mysleno vazne? A rec je o seriich nebo nachipovanych vozech?
Ano mas pravdu,to je dobra sprava, zla sprava je, ze F10/F11 sa zatial neda softwerovo upravit a v serii, aspon ako zadokolka to nechodi nic moc.moucha píše:Nová 535d F10 se teď od září ve verzi s 313ps dělá i xdrive...
Měřil si jaké výkonové verze?[/quote]moucha píše:Ano mas pravdu,to je dobra sprava, zla sprava je, ze F10/F11 sa zatial neda softwerovo upravit a v serii, aspon ako zadokolka to nechodi nic moc.
Co je divne, motor 40d som meral, aj upravoval, v X5,X6,GT a 740d.
Ziaden nemal v serii na brzde viac ako 280ps,teda kazde malo menej ako udav vyrobca. pocitovo ziadna slava
Jo já to tak beru, že je to sériový soft taky když porovnáš např. jak se vytáčí ARL v sérii a po čipu tak je to nesrovnatelný rozdíl... Ten spodek potvrdím, že brutální je, až mi někdy přijde, že převodovka drží moc nízké otáčky a ten motor zbytečně (kvůli ekologii) podtáčí.Forest píše:@moucha : mozna se bude spoustu lidi divit co ted napisu, nicmene clovek si musi uvedomit co od toho v serii ocekavat a jake jsou zamery vyrobce
- ten motor se rad toci v nizkych, hodne drsne nizkych otackach (zajiste potvrdis)
- nemyslim si, ze by bylo v zajmu vyrobce, aby mel uzivatel tendence to tocit do bezvedomi, spis ho smeruje do nizsich (z duvodu krouticiho momentu) a strednich otacek
- je treba to vzit komplexneji - ten motor je pouzitelny od 1200 (a to jsem pri zdi) nema problem tocit i pres 5000, jen to proste neni Tebou zminovany "ohen" ... uz to neroste, jen si to drzi hodnoty a proto se Ti to zda mdle
- domnivam se, ze je to i z duvodu navaznosti turbodmychadel
- na druhou stranu ten system preplnovani ma prostor pro to, aby dokazal vice, vyrazne vice ... otazkou je, jak je na tom pak zivotnost ale u BMW bych z dost mozna subjektivnich dojmu nemel strach
... ale obavam se, ze je to spis
Jinak ja nemohu o vysokych otackach moc co mluvit, protoze my ho prozatim jeste zajizdime. R.v. najeto <1500km
komlet graf som poslal mailom, iba data som dal tiez do sekcie grafyForest píše:Dik za odpoved, pokud bych mohl pozadat o grafy serie VS chip (pouze chip) 535d E60 na arachnee@seznam.cz . Predem diky.
Jazdila 13.2PROFITUNER píše:ehh, uz som tu dlho nic nepisal,dufam ze to tu nebude vymazane,no uz nemozem citat reci" chip od majstra" alebo "najrychlesia dieslova audina".
Je potrebne rozlisovat hlavne,na co sa auta pouzivaju,aku maju vahu,nasledne sa mozu spolu porovnavat.
Podla mna, nejaky kombik co jazdi 13,6 na 1/4 mile, dymi ako pokazeny rusky tank a kazdu chvilu sa rozleti,nemozno brat ako najrychlesia audi v EU. Radsej nech jazdi 14,0, ma o 25 koni menej, bez dymu a sluzi 300 000km ako nase auta. O tom svedci aj zrychlenie 100-200 za 15 sekund.
Ak chce byt niekto majster na zrychlenie,nech postavi dieslove auto co jazdi pod 11 sekund na 1/4 mile,s minimalnym dymom,ako sme to urobili my uz pred 5 rokmi, potom dam klobuk dole a nie kazit komercne auta!
Za kazdeho vravia jeho ciny,nie reci!
K teme!!! prikladam video z komercneho diesloveho auta, na ktorom sa chodi kazdy den do prace a nedymi ani zrnko. Na videu ma auto 350PS a 700NM, momentalne sa este upravil vyfuk a auto dostalo nove IC, vysledok 375PS a 720NM, bezpecnych bez dymu! No na videa uz nie su moc podmienky. 15 sekund je asi dost z 100 na 200,lebo toto bmw jazdi teraz pod 16,6 z 0-200.Podla mna,tu sa da rozpravat o dobrej praci,aspon podla mojich kriterii.
http://www.youtube.com/watch?v=rrYLoqFlTOk
Vcelku nic moc, takto chodia poladene 1.9TDImoucha píše:Tady je akcelerace F10 535xd![]()
Ale no tak hadam to nebude az take kriticke, za mna osobne si tu bol velmi prijemne spestreniePROFITUNER píše:Cele by som to ukoncil asi tak,ze lutujem,ze som vobec nieco po 3 rokoch na forum napisal, no chripka je svina!