Autobaterie

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slava68
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Autobaterie

Příspěvek od slava68 »

Ahoj,řeším jakou koupit baterii.Co jsem měl teď Bannerku měla výšku 17,5 cm.
Začali teď dělat 74ah baterky výšky 19 cm.
Máte někdo tu 19 cm a vešla se vám tam aniž byste sundavali ten černej plast deflektor ?

Passat B5 1.9tdi 85kw/115 r.v 12/99

Můžu použít tento typ ?

http://www.battery.cz/autobaterie-varta ... -316-v2794

Dík za radu Sláva

Teď koukám na konfigurátory baterií a všude mi to hází 278 x 175 x 190 výška,tak nevím ????

Tu 175 Bannerku jsem tam s těžko dostával vadil ten deflektor.
Golfík 2
Nováček

Příspěvek od Golfík 2 »

Málo hledáš.Taky se dívám po baterkách,protože budu kupovat na caddy 1.9D tady se koukni a ceny je dost dobra na varta-silver http://www.autobaterielevne.cz/zbozi/34 ... h-750A.htm
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

já sem před měsícem koupil starline tak sem zvědavej so vydrží (noteeth)

ps: má 3 roky záruku (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Golfík 2
Nováček

Příspěvek od Golfík 2 »

At vydrží co nejdéle,protože mám dojem,že tady unás je veliký problém se zárukami.Většinou prodejci vymýšlí,jen aby to nemuseli řešit.O ochotě se ani nebavím.Jednou se mi stalo,že bych dojel do prodejny asi 5 min.po zavření a tak jsem tam volal,jestly by na mě počkal 5 min.a řekl,že ne.Od té doby na ně kašlu a jezdím jinam.Jinak,byl to Jelínek z Rajhradu.At mu udělám trochu reklamu
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Jarda S. píše:já sem před měsícem koupil starline tak sem zvědavej so vydrží (noteeth)

No, jednomu známému vydržela Varta silver 2,5 roku, po ní jsem tam montoval starline to bylo před 7 roky, a teď zase, spíš preventivně, baterka normálně startovala. Já mám Starline všude, za ty prachy, polámat se může všechno, navíc je výměna v záruce bez problémů.
G3 Variant synchro
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Jarda S. píše:já sem před měsícem koupil starline tak sem zvědavej so vydrží (noteeth)

ja osobne znacku starline neuznavam, ale mal som starline baterku v aute ked som ho kupoval... velka, tusim 100-ka.... potom som prehadzoval motor a uz netreba taku velku baterku, tak som ju vyhodil von a odvtedy ju pouzivame v dielni ako startovaci vozik ;) ale musim povedat ze som prekvapeny kolko znese, natocili sme s nou vsetko a nabijat ju davame az ked je mrtva.... a drzi... uz asi rok a pol v tomto rezime..... klobuk dolu....
George62
Přispěvovatel

Příspěvek od George62 »

Mam starline z 3.4.2006 a tuším že letošní zimu nepřežije. Koukal jsem taky na vartu silver tak nevím.Passat B5 85KW stojí venku a když jdu třeba ve 3 ráno makat tak musí nastartovat jinak jsem v pr..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“