nekdy nestartuje-záhada auta.. kdo vyresi tomu se odmenim:-)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nekdy nestartuje-záhada auta.. kdo vyresi tomu se odmenim:-)
zdar mam toledo 00 81kw (VA a PP764) nikdy nebyl s autem problem..posledni dobou nejak zlobi..asi pred 2 mesici se mi stalo ze jsem prijel k hospe chcipl a po 2 min dosel a uz nenastartoval(tocilo ale nechytlo).nafta byla..vytahal jsem pojistky,a vretil z5.vsechny ok..pak auto chytlo..rikal jsem si asi nekde spatny kontakt..jenze pak bylo autem najeto asi 40km po pipnuti rezervy a chciplo za jizdy z kopce po vyslapnuti spojky.dolila se nafta a jelo..potom se mi stalo ze jsem asi po 2 dnech stani sedl do auta normalne naskocilo,jel jsem na benzinku natankoval asi 15l(mel jsem po natankovani skoro pul nadrze) pokecasl 2 min s klukama sednu a z benzinky jsem neodjel..tocilo,nechytlo..volal jsem kamosovi.dojel a diagnostika nehlasila zadnou chybu..parkat sme zkouseli ty pojistky a tocit klickem,zamykat,odemykat..tocit..s motorem jsem tocil asi 6x + - ... pak sme nevedeli co s tim..zacal jsem tocit starterem a **sra* jsem se tak rikam budu tocit dokud bude baterka moct..auto asi po 10s toceni zaclo kuckat,blafat a naskocilo..pak sem normalne jezdil-startoval,chcipal..dnes si pujcila auto mama a pri sjizdeni do podzemky a vyslapnuti spojky-chcííp tak jsem prijel a tocil starterem asi 8s zaclo kuckat a chytlo..a pak zase normalne jezdi..uvidim co bude dal..
ma nekdo nejakej tip co udelat abych zjistil cim to je?
naftu tankuju pouze VERVU a palivak menen asi 5tis zpatky..
díky za jakoukoliv odpoved
ma nekdo nejakej tip co udelat abych zjistil cim to je?
naftu tankuju pouze VERVU a palivak menen asi 5tis zpatky..
díky za jakoukoliv odpoved
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
takhle se švárovi na zafiře projevovalo odcházející čerpadlo
osobně bych prošel elektriku v motoru povytahovat všechny konektory očistit prostříknout,skouknout a očistit ukostření.pak bych prošel pojistkovou skřínku a relátka opět kontakty očistit-smirek jehlovej pilnik,šedivej povrch oxidace dokáže pěkně potrápit

osobně bych prošel elektriku v motoru povytahovat všechny konektory očistit prostříknout,skouknout a očistit ukostření.pak bych prošel pojistkovou skřínku a relátka opět kontakty očistit-smirek jehlovej pilnik,šedivej povrch oxidace dokáže pěkně potrápit

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Je to čerpadlo tak jak to popisuješ -takže záhada vyřešena.Odměnu nechci 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
jaký upadlý kus ventilu?mohl by jsi blíže popsat?díky..widle píše:mi tohle na caddy dělalo čerpadlo, relé 109 jsem měl nové...bylo to horší a horší, nakonec vše vyřešil upadlý kus ventilu a výměna motoru včetně čerpadla
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
-
- Sběrač informací
upadla půlka výfukového ventilu a rozšmelcovala píst, hlavu i válec,ale to jen tak na okrajmmozga píše:jaký upadlý kus ventilu?mohl by jsi blíže popsat?díky..widle píše:mi tohle na caddy dělalo čerpadlo, relé 109 jsem měl nové...bylo to horší a horší, nakonec vše vyřešil upadlý kus ventilu a výměna motoru včetně čerpadla
předtím mi auto chcípalo za jízdy, někdy i 5x během kilometru, jindy byl třeba 3 dny klid
jo aha..takze to cerpadlem v tvem pripade nebylo ne..?nebo ano..?bylo to tím ventilem jestli tomu rozumím..widle píše:upadla půlka výfukového ventilu a rozšmelcovala píst, hlavu i válec,ale to jen tak na okrajmmozga píše:jaký upadlý kus ventilu?mohl by jsi blíže popsat?díky..widle píše:mi tohle na caddy dělalo čerpadlo, relé 109 jsem měl nové...bylo to horší a horší, nakonec vše vyřešil upadlý kus ventilu a výměna motoru včetně čerpadla
předtím mi auto chcípalo za jízdy, někdy i 5x během kilometru, jindy byl třeba 3 dny klid
mmozga píše:jo aha..takze to cerpadlem v tvem pripade nebylo ne..?nebo ano..?bylo to tím ventilem jestli tomu rozumím..widle píše:upadla půlka výfukového ventilu a rozšmelcovala píst, hlavu i válec,ale to jen tak na okrajmmozga píše: jaký upadlý kus ventilu?mohl by jsi blíže popsat?díky..

tohle mam opravdu rad..clovek ceka,sleduje kdo mu co napise at vim a ty mi hodis smailikaamater píše:mmozga píše:jo aha..takze to cerpadlem v tvem pripade nebylo ne..?nebo ano..?bylo to tím ventilem jestli tomu rozumím..widle píše: upadla půlka výfukového ventilu a rozšmelcovala píst, hlavu i válec,ale to jen tak na okraj
tak bud vis odpoved na mou otazku zda to bylo cerpadlem nebo ventilem nebo nedelej chytreho..
takovy sou nejlepší..
tohle mam opravdu rad..clovek ceka,sleduje kdo mu co napise at vim a ty mi hodis smailikaamater píše:mmozga píše:jo aha..takze to cerpadlem v tvem pripade nebylo ne..?nebo ano..?bylo to tím ventilem jestli tomu rozumím..widle píše: upadla půlka výfukového ventilu a rozšmelcovala píst, hlavu i válec,ale to jen tak na okraj
tak bud vis odpoved na mou otazku zda to bylo cerpadlem nebo ventilem nebo nedelej chytreho..
takovy sou nejlepší..
těch je tu nejvíc potřeba