tusím že se to zde už bralo ale nemohu nic najít díky moc miloš
VW transporter, karoserie, 1,9 TD r,v,95
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
VW transporter, karoserie, 1,9 TD r,v,95
teplý vzduch fouká z výdechů u bočeních skel, na čelní sklo , ale z prostředního panelu jde studený co to je za blbost
alespoň taky jednou pomůžu....možná nebudeš věřit ale je to tak .Když jsem si koupil T4 - koukal jsem jako blázen,psal na transporter klub a všady možně ,až mě přesvědčili,že to tak má být ...T5 už je normální-:))
VW Transporter T5,čip Reesha-Huml
VW Passat 2,0 CR 103kW /zásluhou TDIfuna 184PS,400 Nm
VW Passat 2,0 CR 103kW /zásluhou TDIfuna 184PS,400 Nm
-
slovacek.milos
- Aktivista
počkej jako je to normální a nemám to řešit zavřít a zdar, říct zákazníkovi že to tak jeotapa píše:alespoň taky jednou pomůžu....možná nebudeš věřit ale je to tak .Když jsem si koupil T4 - koukal jsem jako blázen,psal na transporter klub a všady možně ,až mě přesvědčili,že to tak má být ...T5 už je normální-:))
Je to normální-má to tak být.Když máš auto přetopené a je ti horko na vrchní část těla,ale na nožičky akorát tak si pustíš studeného vzduchu aby ti bylo akorát.I Vito to tak má jen s tím že soudruzi tam dali i výdechy s teplým vzduchem.Aspoň myslím že tak maj namyšlený,páč každá T4 prostředkem netopila.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
slovacek.milos
- Aktivista
kluci ze šangaje budou překvapený že se mají v zimě chlatitTomas6 píše:Je to normální-má to tak být.Když máš auto přetopené a je ti horko na vrchní část těla,ale na nožičky akorát tak si pustíš studeného vzduchu aby ti bylo akorát.I Vito to tak má jen s tím že soudruzi tam dali i výdechy s teplým vzduchem.Aspoň myslím že tak maj namyšlený,páč každá T4 prostředkem netopila.
ale já jim to podám

-
slovacek.milos
- Aktivista
kluci ze šangaje budou překvapený že se mají v zimě chlatitTomas6 píše:Je to normální-má to tak být.Když máš auto přetopené a je ti horko na vrchní část těla,ale na nožičky akorát tak si pustíš studeného vzduchu aby ti bylo akorát.I Vito to tak má jen s tím že soudruzi tam dali i výdechy s teplým vzduchem.Aspoň myslím že tak maj namyšlený,páč každá T4 prostředkem netopila.
ale já jim to podám

-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista