alespoň taky jednou pomůžu....možná nebudeš věřit ale je to tak .Když jsem si koupil T4 - koukal jsem jako blázen,psal na transporter klub a všady možně ,až mě přesvědčili,že to tak má být ...T5 už je normální-:))
otapa píše:alespoň taky jednou pomůžu....možná nebudeš věřit ale je to tak .Když jsem si koupil T4 - koukal jsem jako blázen,psal na transporter klub a všady možně ,až mě přesvědčili,že to tak má být ...T5 už je normální-:))
počkej jako je to normální a nemám to řešit zavřít a zdar, říct zákazníkovi že to tak je on je ze šanghaje a asi zimhouřivý
Je to normální-má to tak být.Když máš auto přetopené a je ti horko na vrchní část těla,ale na nožičky akorát tak si pustíš studeného vzduchu aby ti bylo akorát.I Vito to tak má jen s tím že soudruzi tam dali i výdechy s teplým vzduchem.Aspoň myslím že tak maj namyšlený,páč každá T4 prostředkem netopila.
Tomas6 píše:Je to normální-má to tak být.Když máš auto přetopené a je ti horko na vrchní část těla,ale na nožičky akorát tak si pustíš studeného vzduchu aby ti bylo akorát.I Vito to tak má jen s tím že soudruzi tam dali i výdechy s teplým vzduchem.Aspoň myslím že tak maj namyšlený,páč každá T4 prostředkem netopila.
kluci ze šangaje budou překvapený že se mají v zimě chlatit
Tomas6 píše:Je to normální-má to tak být.Když máš auto přetopené a je ti horko na vrchní část těla,ale na nožičky akorát tak si pustíš studeného vzduchu aby ti bylo akorát.I Vito to tak má jen s tím že soudruzi tam dali i výdechy s teplým vzduchem.Aspoň myslím že tak maj namyšlený,páč každá T4 prostředkem netopila.
kluci ze šangaje budou překvapený že se mají v zimě chlatit