AUTO na VODÍK
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
tucnak007 píše:Pro slovacek.milos:ukážeš někdy výtvor syna nebo to bude tajné,ale mám obavy aby ropný šejk nebyl rychlejší a místo Stážnice nebyl kráter.
mladý letos končína VUT a dělá to jako diplomku takaž sebudou odevzdávat dippráce tak tobude hotové a určitě to sem přitáhnu,
pokud by došlo ke kráteru a strážnice dopadné hůř jak lidice, budeš médii včas informován,jestli jsi moc zvědavý tak na netu je spousta frekvenčních bubláků, si pogogluj hydrogen, watrfuel,

-
- Aktivista
tucnak007 píše:No jestli Strážnice dopadne hůř jak Lidice tak to asi ods..u taky,nebot jsme skoro sousedi.Jinak jsem už googloval,ale nějaký převrat jsem neobjevil.Převážně klasica co u nas koupiš taky,ale nějakou usporu bych od toho nečekal.
si na strá nkách kde nikdo nechápal olej, pak vyrobiti si meřo doma,

já osobně vím že zde budem jezdit na vodík

No šup šup,ať ten tvůj mladej koumák je rychle diplomovanej inženýrslovacek.milos píše:tucnak007 píše:No jestli Strážnice dopadne hůř jak Lidice tak to asi ods..u taky,nebot jsme skoro sousedi.Jinak jsem už googloval,ale nějaký převrat jsem neobjevil.Převážně klasica co u nas koupiš taky,ale nějakou usporu bych od toho nečekal.
si na strá nkách kde nikdo nechápal olej, pak vyrobiti si meřo doma,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já osobně vím že zde budem jezdit na vodíkjak se miloš jmenuju

Mercedes-Benz W210 300D
-
- Aktivista
No jasně že jo, a proč ne? Já se zapisuju na čekací listinu.. hele k té diplomce synátora, ta bude volně dostupná na univerzitním IS? A řeší v ní zamrzání vody v Zimě?slovacek.milos píše:na mladýho se vyser, diplom nediplom, je skromnej jako já,
dovedu si představit ten zástup co chtějí jezdit zadarmo,
Já bych se vesele smál, kdyby můj 25let starej neekologickej dvouapůl litrovej diesel jezdil v roce 2012 ekologičtěji než poslední výstřelky techniky s Euro 5

Mercedes-Benz W210 300D
-
- Aktivista
http://www.jednavodu.cz/nase-nabidka/vodikovy-komplet/
Tak už si to někdo kupte,ať to máme z první ruky..
Tak už si to někdo kupte,ať to máme z první ruky..

Jezdím na vše co teče..