romk52 píše:Ja mam denne svetla od philipsu - cerveny plus a cierny minus priamo na baterku a ovladaci od parkovaciek. Krabicka ma vlastnu inteligenciu a rozozna nastartovany motor (dobijanie = vyssie napatie). Nepotrebujem ziadnu informaciu o zapnutom zapalovani.
A jak jednotka pozná vypnutí motoru?
Asi tak,že spadne napětí a světla se pochvilce vypnou!! Bóže
romk52 píše:Ja mam denne svetla od philipsu - cerveny plus a cierny minus priamo na baterku a ovladaci od parkovaciek. Krabicka ma vlastnu inteligenciu a rozozna nastartovany motor (dobijanie = vyssie napatie). Nepotrebujem ziadnu informaciu o zapnutom zapalovani.
Asi tak,že spadne napětí a světla se pochvilce vypnou!! Bóže
Sepnou třeba větráky a světla vypnou Chápu pokud je tam nějaká časová prodleva. Boha nech napokoji
Ak ti pri zopnuti vetrakov klesne napatie pod 13v, tak asi nieco nie je celkom v poriadku . Svetla mam asi pol roka, po montazi som skusal na volnobehu zapinat vsetky mozne spotrebice - vetraky, klimu, vyhrievanie okien a zatial nezhasli
taky si to neumím představit bez signálu,který má ta chytrá věcička dostat,aby si taky nesvítil do bezvědomí,plus pol musí byt někde na zařízení,které je po vypnutí klíčku bez proudu,nebo máš diodovkychytřejší než celé auto,tak že si myslím že řešení prvotního problému jsme již probrali na začátku tematu,a vrátíme se na zem,ještě otázečka co je to za výrobce-philips-typ s tou inteligentní pamětí,co stály a popř.fotečku aby jsme my, co tomu nerozumíme nebyli pozadujá mám od hela 24 diod v každém světýlku s aut.zap. cena před rokem 2 290 kč,nyní jsou kolem 1900kč
Su to : http://www.led-drl.co.uk/cars/ ja mam tie mensie - LED DayLight 4. Je tam aj videonavod na montaz. Krabicka ma dost "inteligencie" - ma LEDku, ktoru je mozne pouzit na vyhladanie ovladacieho dratu od parkovaciek ak clovek nema merak, alebo skusacku. Cenu neviem, dostal som ich minule vianoce pod stromcek Ale co som pozeral na nete, tak napr.: http://www.elauto.sk/elauto-sk/eshop/0/ ... ion-new/20
romk52 píše:Su to : http://www.led-drl.co.uk/cars/ ja mam tie mensie - LED DayLight 4. Je tam aj videonavod na montaz. Krabicka ma dost "inteligencie" - ma LEDku, ktoru je mozne pouzit na vyhladanie ovladacieho dratu od parkovaciek ak clovek nema merak, alebo skusacku. Cenu neviem, dostal som ich minule vianoce pod stromcek Ale co som pozeral na nete, tak napr.: http://www.elauto.sk/elauto-sk/eshop/0/ ... ion-new/20
tak jsem kouk na ten video návod,zapojil to jak jsme již psali a ty si psal,že máš jen na baterku + a - jinak nikam nic a jde ti to asi si to tady špatně napsal viď
oudolak píše:Mistře Humle, jak to tedy zapojit na O2? Prosíím!
bez nějaké "chytřejší"řídící elektroniky to asi nedáš-musel by jsi impuls táhnout někde od ŘJ...
promiň,ale nedá mi to-stejně jsem "nepochopil",k čemu jsou ty světla na denní svícení dobré-pořizovačka vysoká,nekvalitní se rychle poserou...,za ty peníze máš 3 sady nějakých kvalitních halogen. žárovek,nebo sadu xenonových-takže vystaráno na několik let....
a nějaké úspoře PHM se nemá smysl bavit..
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
oudolak píše:Mistře Humle, jak to tedy zapojit na O2? Prosíím!
bez nějaké "chytřejší"řídící elektroniky to asi nedáš-musel by jsi impuls táhnout někde od ŘJ...
promiň,ale nedá mi to-stejně jsem "nepochopil",k čemu jsou ty světla na denní svícení dobré-pořizovačka vysoká,nekvalitní se rychle poserou...,za ty peníze máš 3 sady nějakých kvalitních halogen. žárovek,nebo sadu xenonových-takže vystaráno na několik let....
a nějaké úspoře PHM se nemá smysl bavit..
Lepší vyditelnost auta ze předu. Malý odběr světel. Nesvití na aute 12 žarovek a to při originál denním svicení na O2 svití i při startování, což asi nebude dobré na baterku.
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH