Ozivim tohle tema.
Poridil jsem komplet sadu powerflex na svoji OII 2.0 TDi combi. Stary gumovy sice uplne na sracku nebyly, nic nebouchalo, ale auto bylo na dalnici nervozni, porad sem musel korigovat smer.
Auto jsem koupil z 50tis najetejma, v 55tis jsem nasadil sportovni podvozek -30/30 Weitec. Nastalo znatelny zlepseni, ale v cca 90tis to auto znervoznelo a rozhodl jsem se pro komplet polyuretany.
Koupil jsem primo z UK celou sadu, vyslo to na necelych 11tis Kc. Vymenu udelal jeden clovek v Brne, ma svuj autoservis. Byla to prace na den, vse potrebny bylo pribaleno, byla u toho montazni vazelina, vsechny podlozky atd...
Prvni dojmy? Uplne jiny auto! Jede to jak po kolejich, neskutecna odezva. K zaporum, musel jsem vyhodit vlozku do spodniho drzaku motoru, pri akceleraci se motor nekde opiral do kastle a drncelo to. Udajne za to mohl horni drzak motoru, kterej stoji cca 3tis a nechtel jsem riskovat nakup naslepo. Je to nejakej hydrofluidni drzak nebo co. Ale jeste s tim koketuju, protoze se zpresnilo razeni, rychlosti tam padaly jak po masle a reakce na plyn mi prisla takova rychlejsi. Nasel jsem tohle:
http://www.spoox.co.uk/catalog/product_ ... 771b9616dc
pokud bych 100% vedel, ze to bude kompaktabilni a poresi moje problemy, tak do toho pujdu.
Co se tyka hluku, je tam mirnej narust hluku od pneu, jak se to prenasi do kastle, ale nic dramatickyho. Rany, razy nic takovyho nepocituju. Tak doufam, ze to vydrzi nejakou slusnou dobu, dyl jak origo gumy doufam...
A jeste jedna vec, ktera zlepsi ovladatelnost, predni + zadni stabilizator na OII od Eibachu, serie ma 21+19mm, tohle vylepseni 26+23mm, silentboky v baleni, cena nejakejch 8tis...
Snad tohle nekomu pomuze v rozhodovani, ja se rozhodoval asi 30tis km

))