Ranní cesta do práce a led na silnici

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
FeliciaBMM
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Ranní cesta do práce a led na silnici

Příspěvek od FeliciaBMM »

Jak to u vás vypadalo ráno? Na Vysočině začalo kolem půlnoci mrholit a přes noc se na silnici vytvořila souvislá vrstva ledu...jenom cesta na parkoviště k autu byla pro mnoho lidí dobrodružství. Když pominu řadu aut co ráno nestartovaly tak jenom odjezd z parkoviště stál za to.

Podotýkám, že jsem včera přezul na zimní pneu a i přesto příjezd k obchodnímu domu Billa byl v duchu tokio drift... V naprosto minimální rychlosti jsem tam vystřihl dva krásný drifty (a to aniž by to bylo v plánu) a obsluha co sypala chodník jen koukala... z 38kolegů dnes 7 z nich rozbilo auta (ač na první pohled naprosto banální nehody, odhady hovoří o 25-40tis kč :? )

Jak to probíhalo u vás, led a cesta do práce?
Škoda Felicia Combi 1,3BMM, 50kw, 1995, 190 000km,
"Čůza" - prostě taková náladová ženská...
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Česká Lípa - Mladá Boleslav sucho :D
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Hradec Kralove - mirny led rano na okne jinak pohoda

Jinak statistika od vas z prace je vskutku odstrasujici. Za chvilku aby clovek uvazoval o takovejch tech gumovejch naraznicich co jsou na tech elektroautickach na potich :o
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
FeliciaBMM
Sběrač informací

Příspěvek od FeliciaBMM »

Forest píše:Hradec Kralove - mirny led rano na okne jinak pohoda

Jinak statistika od vas z prace je vskutku odstrasujici. Za chvilku aby clovek uvazoval o takovejch tech gumovejch naraznicich co jsou na tech elektroautickach na potich :o
Tady to bylo tak vostrý, že ikdyž auta jela jenom krokem tak se vezla jak saně, posolené byly totiž pouze hlavní silnice... už máme součty takže nejdražší oprava s lakem bude za 28 000kč (vč. kapoty) a další se jednotlivě vejdou do 5000kč (obvykle pouze prasklé nárazníky, popř.světla)

:D :D :D :D :D blbý je, že jsme nonstop a v noci nás to čeká zase...
Škoda Felicia Combi 1,3BMM, 50kw, 1995, 190 000km,
"Čůza" - prostě taková náladová ženská...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

No jako ja si neumim predstavit, ze bychom v takovem pocasi (ktere Ty popisujes) meli pohotovost, resp. bezodkladny servisni zasah. To aby mel clovek v zasobe gumy s hrebama a byl pripravenej proste platit pokutu za jejich pouziti ... jinak se to neumim predstavit.

Ja jsem tem penu s hrebama neveril (nemyslel jsem si, ze by se to mohlo az tak zakousnout), dokud jsem nevidel sanitku, ktera s tim jela - vsichni posrani jeli 20-30 a ona si to solila rozhodne 70 s jistotou - cumel jsem jak malej Jarin.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
TK
Přispěvovatel

Příspěvek od TK »

Forest píše:No jako ja si neumim predstavit, ze bychom v takovem pocasi (ktere Ty popisujes) meli pohotovost, resp. bezodkladny servisni zasah. To aby mel clovek v zasobe gumy s hrebama a byl pripravenej proste platit pokutu za jejich pouziti ... jinak se to neumim predstavit.

Ja jsem tem penu s hrebama neveril (nemyslel jsem si, ze by se to mohlo az tak zakousnout), dokud jsem nevidel sanitku, ktera s tim jela - vsichni posrani jeli 20-30 a ona si to solila rozhodne 70 s jistotou - cumel jsem jak malej Jarin.
Já jsem jel soutěže i na hřebech dokud je u nás nezakázali a byla to vždy pecka jak to drží na ledu. Největší mazec je, když s hřebama vyjedeš na asfalt. To je pak teprve podriftováníčko.
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

v Praze tradičně klídek (noteeth) jen jsem škrábal okno... ale koukám, že se mám o víkendu na Vysočině na co těšit :roll:
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Zruc nad Sazavou -> Praha (D1) 6:00 sucho, zkousel jsem to schvalne na takovy uprdlany ceste i uskubnout, ale nepovedlo se, ale mijel jsem jednu filcku cerstve v prikope.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Mimoň Hradec Náchod Teplice nM. místy mlha ale jinak to šlo nikde žádná havárie jen zdržování při frézování a pokládce nového asfaltu :D , v Liberci prej dneska dopoledne svítilo sluníčko ;)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

tady (šumperk ) v pohodě
v neděli sem jel do opavy a v klidku až na skřítku lehká namraza k večeru
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
WeezleR
Přispěvovatel

Příspěvek od WeezleR »

Ranní cesta do školy.

Polná, Janovice -> ZR
Námraza jen asi 200 metrů za lesem, jinak pohoda...

ZR -> Janovice
Opět to samé místo, ledovka...
Golf IV
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“