NALEZENA KRADEŹ auta AUDI S6 C5 Avant střibrna

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
SCORPIONA6
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od SCORPIONA6 »

boha chlape to je v prdeli... (wallbash) (wallbash) (wallbash)

do zadku aj s mrdkami zlodejskymi...

chcel som to zavesit na ak.cz ale kovi to tam uz nahodil...

tak snad sa stane zazrak...
Aktivista

Příspěvek od avatar »

cim vic o tom premyslim tim vice si mylsim ze bud

to nekdo ukradl tady a je debil takze ho chyti cca do 2 mesicu
nebo
to ukradli profici na zakazku coz je na 99% a auto je jiz za hranicemi coz znamena ze na 99% ji nenajdou.

Mrzime to sere me to nenadelam nic , jen si koupim nove boty na zimu.

chytit toho parchanta tak nevim nevim...
Eddy91
Přispěvovatel

Příspěvek od Eddy91 »

a nebo neni za hranicema,vetsina aut ktery se v noci ztrati tak sou do rána rozdelany na díly,vlitne na to banda debilu a je to ,ale treba budes mit stesti ,,,musi to hodne nasrat,to verim
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba :D
Aktivista

Příspěvek od avatar »

Eddy91 píše:a nebo neni za hranicema,vetsina aut ktery se v noci ztrati tak sou do rána rozdelany na díly,vlitne na to banda debilu a je to ,ale treba budes mit stesti ,,,musi to hodne nasrat,to verim
zbavilo meto takovej tech iluzi ze clovek muze mit neco pekneho neco neobvykleho... ted vim ze auto musí byt na pul vrak do 50 tis max jinak lidi zavidi
Fandy
Přispěvovatel

Příspěvek od Fandy »

Proto na net nedávám fotky svých aut,nechlubím se výbavou,a pod. jen to dává tip zmrdům.
Opravy vad.řj,ABS,autoradií,navi. 774446776
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

myslim, že takový lidi jezdí po okolí a vytipujou si auta, který večer zmizí (wallbash) bohužel druhej den už díly prodává polskej čobol (wallbash)
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Tak každopádně přeju, aby se našla. Já mám taky A6 z roku 2000 a mám ji pojištěnou proti krádeži. Tak snad bych aspoň něco dostal, Ale stejně ta situace je strašná. Držím palce. S6 se moc nevidí
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Nejhorší je, že se člověk nemůže ani z části spolehnout na policajty. Před rokem mi někdo ukradl Leona. Když jsem byl na policajtech sepsat všechny papíry, tak jsem už dávno věděl, že oni ho nenajdou, jelikož to co předváděli na stanici, byla doslova estráda.. Nenašel se úbec, ale na policajty já osobně už nikdy nespoléhám. Přeju hodně úspěchů při hledání. Snad ten zloděj bude tak blbej, aby s autem někam vyjel a někdo si ho všiml. ahoj všem.
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

kamarad prisel o auto v Plzni,vzal si druhy a jezdil celej den po meste...no a kazdej rikal ze je rozebrany atd...nekecam ale fakt ho nasel :o :o
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Aktivista

Příspěvek od avatar »

taky sem jezdil ale nic
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Jo to jsem slyšel od kolegy. Nějakej jeho kámoš dělá na kriminálce a říkal, že zloději aut to auto ukradnou a většinou ho prej odstaví někam na parkoviště na cca 2dny. Mezi tim čekaj, jestli náhodou auto někdo nenajde. Tím totiž zjistěj, jestli auto nemá nějaký GPS vyhledávání atd. V dnešní době jsou ale města tolik našlehaný všema zákoutíma atd, že člověk by mohl jezdit celej tejden a když nebude mít štěstí, tak ho nenajde. Myslim si ale, že auto který měl avatar nekradl nějakej idiot jen proto aby se s tim projel. Vždycky když slyšim že někomu ukradli auto, tak se ve mě vaří krev, jelikož jsem si tim sám prošel a nejhorší je to, že se člověk nad tím zamyslí a ve finále je nejhorší ta bezmoc kterou člověk má.
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

Je to pravda já montuji alarmy a vyhledávání a když jsou to nějací zkušenější tak ho na čas někam odstaví a pak si pro něj přijdou ale jestli jsou to profici mají rušičku a není co řešit a jestli tam byl jen origo alarm tak to pro ně nebyl problém a takové auto si museli vyhlédnout to nebylo tuctoví vozítko a bude asi jen štěstí ho někde najít.
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Znám jeden případ kdy ukradli auto, 3měsíce bylo ticho po pěšině a jednoho dne museli zloději auto někam převést. Asi nejhorší co je mohlo potkat bylo to, že to do nich napálila policejní hlídka ve městě na kruháči,jelikož bylo sněhu mraky a ledu taky. Auto nalezeno, zloději zatčeni a majitel spokojen. Tohle se dějě podle mě ale asi tak 1:100000.
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

presne tak, postoji par dni niekde na parkovisku aj v inom meste a potom ho rozoberu. Niekto potreboval asi motor.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Aktivista

Příspěvek od avatar »

je to v pytli nikdo nic nevi nikde neni.... ta bezmoc je hrozna
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“