dorabka ohrevu vody-3zhavice
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dorabka ohrevu vody-3zhavice
Ahojte chlapci! chcem sa opytat, na octavke nemam predhrev vody-ta priruba kde su 3 zhavice. mam tam len tu plastovu prirubu bez zhavicov/auto je z holanska takze tam to nedavali/. chcel by som to ale prerobit na tie zhavice, pozeral som completne priruby ale ked to porovnavam z tou plastovou tak sa mi zda ze su tam inaksie robene otvory/zial porovnavam to len z obrazkou na nete a to nieje nic moc/ preto sa chcem opytat ci s tym niema niekto skusenost a ci sa tam vymiena len kus za kus alebo sa tam musia kupovat aj ine hadice atd atd... dakujem za reakcie...
Skoda Octavia 1.9TDI, ASV 81kW, r.v. 2002, 230tis. km, climatronic
Skoda Octavia Scout 2.0TDI, DJGA, 135kW, 7°DSG, r.v. 2018, 143tis. km
riadenie to chcem urobit mimo riadiacky, cize natvrde cez rele a vypinac a budem si to spinat ja, jedna sa mi hlavn eo tie hadice, ci bude treba kupovat nejake nove alebo zapoasu tie stare atd.atd lebo ked porovnavam tie priruby aju inaksie vymyslene otvory na hadice
zakladny popis prihrevu je v tejto prirucke k riadeniu motora Bosh EDC.
http://www.ulozto.cz/9366991/bosch-elek ... -1-3-3-pdf
Pri pripadnom doplnani toho prihrevu si treba overit aj vykon alternatora. Mozno kecam, ale doteraz co som videl tak pri prihreve je altik 120A a bez prihrevu 90A.
Co sa tyka zapojenia elektriky, tak najlepsie je stiahnut si ELSU tam najdes vsetky potrebne schemy.
http://www.ulozto.cz/9366991/bosch-elek ... -1-3-3-pdf
Pri pripadnom doplnani toho prihrevu si treba overit aj vykon alternatora. Mozno kecam, ale doteraz co som videl tak pri prihreve je altik 120A a bez prihrevu 90A.
Co sa tyka zapojenia elektriky, tak najlepsie je stiahnut si ELSU tam najdes vsetky potrebne schemy.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
chlapci, myslite ze je jedno ktrou prirubu tam dam? jedna je z audi a druha by mala byt z octy... no ja by som povedal ze je to uplne to iste aj na to ze na audi je vyvod robeni zo spodu a na octe priamo....
audi

octa

audi

octa