Ak mas 15 rokov, neodpisuj a nekomentuj prosim.janchi999 píše:Budit respekt v com? Ze ked pojdes po ceste, tak sa vsetci poseru?![]()
![]()
Rada pri kupe VW Phaeton w12
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja nemam rad, ked idem niekedy slabsim autom dodrzujuc predpisy +-10kmh a zozadu sa na mna tlaci strieborna octavia alebo fabia alebo nejaky iny typicky slovensky pretekar s pocitom, ze ma musi predbehnut. Akonahle idem tym istym tempom na "silnejsom" aute, ludia si drzia odstup.janchi999 píše:Sorry, ale mam pocit,ze skor 15-rocny potrebuje budit respekt silnym autom
Nesnášim paušalizování, kretén se na tebe bude lepit i v Phaetonuund3ath píše:Ja nemam rad, ked idem niekedy slabsim autom dodrzujuc predpisy +-10kmh a zozadu sa na mna tlaci strieborna octavia alebo fabia alebo nejaky iny typicky slovensky pretekar s pocitom, ze ma musi predbehnut. Akonahle idem tym istym tempom na "silnejsom" aute, ludia si drzia odstup.janchi999 píše:Sorry, ale mam pocit,ze skor 15-rocny potrebuje budit respekt silnym autom

Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
Suhlasim, kreten v aute ostane kretenom. Sorry, ale v rychlosti ma ine znacky aut nenapadliThomy píše:Nesnášim paušalizování, kretén se na tebe bude lepit i v Phaetonuund3ath píše:Ja nemam rad, ked idem niekedy slabsim autom dodrzujuc predpisy +-10kmh a zozadu sa na mna tlaci strieborna octavia alebo fabia alebo nejaky iny typicky slovensky pretekar s pocitom, ze ma musi predbehnut. Akonahle idem tym istym tempom na "silnejsom" aute, ludia si drzia odstup.janchi999 píše:Sorry, ale mam pocit,ze skor 15-rocny potrebuje budit respekt silnym autom

-
- Aktivista
vsetko je to o peniazoch, ak na to mas, tak si to kludne kup. Ale pocitaj s tym a potom neplac ked budes platit servis a bezne opravy v tisicoch €. Ak si to chces kupit ozaj iba pre respekt na ceste a svoj dobry pocit, tak posluchni Miloša a napad rozchlastaj. Spotrebu neriesis? Odporucam robit respekt na ceste jazdou ohladuplnou a bezpecnou k ostatnym ucastnikom premavky.
btw: rad by som sa na takom aute previezol

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
So servisom pocitam, len chcem dopredu vediet, s cim konkretne mam pocitatmisoVW píše:vsetko je to o peniazoch, ak na to mas, tak si to kludne kup. Ale pocitaj s tym a potom neplac ked budes platit servis a bezne opravy v tisicoch €. Ak si to chces kupit ozaj iba pre respekt na ceste a svoj dobry pocit, tak posluchni Miloša a napad rozchlastaj. Spotrebu neriesis? Odporucam robit respekt na ceste jazdou ohladuplnou a bezpecnou k ostatnym ucastnikom premavky.

A spotreba - uz sa mi pri kazdom dieselovom aute potvrdilo, ze to co som usetril na spotrebe som niekolkonasobne preplatil na servise... cize je mi to jedno

A ked ho budem mat, tak ta odveziem

Bohati ale takto nerozmyslaju - sak ked sa to posere, tak to zaplatim....josef10 píše:Pokud jsi bohaty tak si klidne kup VW Phaeton w12...... Automobilka take potrebuje bohatou klientelu a obvzlast pri servisovani budou letat stovky eur.... Spolehlivost tu bych asi neresil vsak to servis opravi a ty zaplatis... Jsi preci bohaty ne?
Inak stale nikto nepise k veci, mozno len 2-3 komenty boli konkretne k autu a mojej otazke.
Tak aby auto nestalo 90% casu v servise. Napr. V6 3.2 ma problemy s rozvodovou retazou.... V10ka ma problem s chladenim strednych valcov, atd... Pytam sa predsa kvoli spolahlivosti.janchi999 píše:Spravne uvazujes. Ked chces opicu, musis mat aj na banany...
Potom ale nechapem, preco sa pytas, co sa na nom kazi???![]()
. Ved, ak sa posere, zaplatis opravu
. Naco zatazujes hlavu zbytocnostami?
Divis sa, ze ti skoro nikto neodpise k veci. Dovod je jednoduchy, pytas sa na auto ktorych tu jazdi ako safranu, ked s takym autom prides do neautorizovaneho servisu, tak ti na nom maximalne vymenia olej, lebo na ostatne veci treba pripravky, ktore sa servisakovi nikdy v zivote nevratia. Nemozes teda cakat vela nazorov na spolahlivost a problemove veci.
Trochu odbocim od temy, zaujimalo by ma, kolko autorizakov VW by dokazalo toto auto prevziat do opravy a aj nieco opravit na SK
.
Trochu odbocim od temy, zaujimalo by ma, kolko autorizakov VW by dokazalo toto auto prevziat do opravy a aj nieco opravit na SK

Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Ja mam vyborneho mechanika, takze sa nebojimdibarbora píše:Divis sa, ze ti skoro nikto neodpise k veci. Dovod je jednoduchy, pytas sa na auto ktorych tu jazdi ako safranu, ked s takym autom prides do neautorizovaneho servisu, tak ti na nom maximalne vymenia olej, lebo na ostatne veci treba pripravky, ktore sa servisakovi nikdy v zivote nevratia. Nemozes teda cakat vela nazorov na spolahlivost a problemove veci.
Trochu odbocim od temy, zaujimalo by ma, kolko autorizakov VW by dokazalo toto auto prevziat do opravy a aj nieco opravit na SK.

A autorizovane servisy zoberu vsetko, ale otazka ze co aj opravia