jak to dostat ven?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- FeliciaBMM
- Sběrač informací
Pokud nepomůžou pomocná slova výše uvedená, doporučuji použít nekonvenční zbraně typu 5kg palice, zbíječku případně dynamit -> značka: úspěch zaručen, čerpadlo bude venku...
PS: mnohdy je lepší to zkurvit, než aby ti auto zkurvilo nervy..
PS: mnohdy je lepší to zkurvit, než aby ti auto zkurvilo nervy..
Škoda Felicia Combi 1,3BMM, 50kw, 1995, 190 000km,
"Čůza" - prostě taková náladová ženská...
"Čůza" - prostě taková náladová ženská...
-
- Aktivista
-
- Aktivista
tak jsem pemýšlel jak povolit to čerpadlo když nemáš místo ruky hydrauliku,
mrkni jak vede hadička uprostřed z toho čerpadla pod ní je dolík nakraji, vem dřívko dej do dolíku pod hadičku a klepni kladívkem, čerpadlem pootočíš proti směru hodinových ručeček a máš ho odšroubované od dna, vatáhni kruhové děsnění, hadičky a pak na těsno jde ven čerpadlo právě jsem to dělal
mrkni jak vede hadička uprostřed z toho čerpadla pod ní je dolík nakraji, vem dřívko dej do dolíku pod hadičku a klepni kladívkem, čerpadlem pootočíš proti směru hodinových ručeček a máš ho odšroubované od dna, vatáhni kruhové děsnění, hadičky a pak na těsno jde ven čerpadlo právě jsem to dělal

-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
co vycucnout naftu aby bylo trochu vidět co tom dole vůbec je nebo co to drží dole za hajzlaslovacek.milos píše:asi ne čoveče já znova čuměl na ten obrázek a nevím, já dnes dělal čerpadlo u BMM a tak jsem to pěkně domotallive69 píše:miloš a co tys ještě nedělal?
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku