no prostě ženská. Díky všem. Opel Astra 1,7 DTI, 55kw, rok 2001 co to je???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
martinkratas
- Přispěvovatel
Opel Astra 1,7 DTI, 55kw, rok 2001 co to je???
Zdravím všechny, přijela ke mě jedna známá mé manželky a má malý problém. Minulý týden to měla u nějakýho dovedy, že byl olej ve vodě. Tak hlava dolu a byla prasklá. Tak vrakáč a olej OK, až na to, že jí naúčtoval sadu rozvodů za 3900 a vyměnil jen nový řemen a kladky že měl nějaký dobrý na ponku. Dále dal 4 žhavičky a sada 3490 kč
. Paní si teď stěžuje na hluk v kabině. Já to byl projet a má pravdu. Pokud motor podtáčí tak se to dá, ale když jede na 2300 ot. a výš jakoby vrtala příklepovka v paneláku. Když vyšlápnu spojku tak ten zvuk mizí s padajícíma otáčkama. Zdá se mě jakoby to šlo od rozvodů, ale nevím. Hlava z vrakáče byla zrepasována, nové ventily gufera a hydra. Ale hydra to nebudou ty by cvrdlikaly. Ten zvuk je jakoby něco rezonovalo. Nebo nemůže to dělat blbě načasovanej rozvod
, ale auto jede pěkně tak se ptám jestli se stím někdo nesetkal. Už to tomu týpkovy nechce dát. Nechala u něj za tu opravu 27.000
no prostě ženská. Díky všem. 
no prostě ženská. Díky všem. Projdi nastavení rozvodů a utaženost všech šroubových spojů, včera přijela Fiesta po výměně těsnění pod hlavou a rozvodů, auto přestalo jet, hlavní šroub na klice jsem povolil rukou, řemenice okousaná od sikovek jak to někdo zkoušel aretovat, celkově 1/3 šroubů chybí, 1/3 je povolená a na zbytku to nějak drží...
za ty prachy vyměnil jen řemen?? to bych tam přilít a vzal ho pod krkem rozvody je vždy třeba měnit komplet a to včetně vodní pumpy okamžitě auto dát na reklamaci a vyžadovat opravu rozvodů a výměnu pumpy
jinak ten zvuk může dělat vodní pumpa stalo se mi něco podobnýho a to sem jí měl novou odešla po měsíci
pumpě stačí abyse víc napnul rozvodovej řemen a dlouho nevydrží zvlášt pokud tu pumpu neměnil
jinak ten zvuk může dělat vodní pumpa stalo se mi něco podobnýho a to sem jí měl novou odešla po měsíci
pumpě stačí abyse víc napnul rozvodovej řemen a dlouho nevydrží zvlášt pokud tu pumpu neměnil

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
-
martinkratas
- Přispěvovatel
-
martinkratas
- Přispěvovatel
- JOKINO1982
- Přispěvovatel
a jsi si jisty ze menil hlavu?ja ted resil olej ve vode u opel corsa 1.7di a byl to vymenik voda olej z boku na filtru prozranej,a docela bych se divil kdyby to u tebe byla hlava ale muze byt,ale jestli je to takovaj borec jak pises
tak buch vi jakou hlavu tam dal jestli je vubec repasovana atd,a je divny ty hlavy nepraskaji aby sel olej do vody spis jen tesneni nebo ze je prohla kdyz uz praskne hlava tak tlakuje do vody a nepousti olej, jeste sem nevidel hlavu prasklou v olejovym kanalku.To si chudak zenska teda nabehla koukam na vola 
Mi je vyměnovali tady a můžu za ně dát ruku do ohně - fakt umí. http://www.ase-dedic.com/