můžete mi poradit s diagnostikou na webasto topC. zkoušel sem to přes tenhle kabel
program mám ThermoTest_V207_Setup_GB. kabel sem zapojil 12, minus a k-line na diag. káblik na webastu, jo a tech 12V mám ze zdroje u pc jestli to nevadí. no a komunikace nic, com porty to nabídne ale diagnostika nic..takhle to dopadne
nevím jak to rozchodit, poradte me jestli spatnej kabel ale vag na tom jede dobře nebo program.díky[/img]
tak sem to teda zkusil natáhnout přímo od baterky a výsledek je stejný, zkoušel sem si udělat převodník s optočl (na vag funguje) aby byl přímo na comport ale nic pořád to píše to samý. nenastavuje se v programu něco spešl krom com portu? jo a v device zadávám thermo top C,E, aftermarket, p,Z/C,MB/CD. normálně sem ho nainstaloval v tom mě žádnej problém nenastal. možná že sem sehnal zrovna program na prd, nemáte tip na odzkoušenej program?, abych si byl jistej že to v tom není...
Ja som celé webasto aj kabel mal napojeny na zdroj z PC a v pohode behala komunikacia. V programe som vybral len COM port.
Programy stiahnes napr: http://www.techwebasto.com/heater_thermo_test.htm
skusal som najnovsiu verziu 2.13 ta mi isla v pohode.
Ako zapájaš kábel a kam webasto?
flashmajster píše:Ja som celé webasto aj kabel mal napojeny na zdroj z PC a v pohode behala komunikacia. V programe som vybral len COM port.
mám to v autě takže oboje na baterku, zkusím z toho techwebasta
flashmajster píše:Ja som celé webasto aj kabel mal napojeny na zdroj z PC a v pohode behala komunikacia. V programe som vybral len COM port.
Toto ma zaujima, kedze mi kamarat autoelektrikar ide nahodit webasto do G5 z Tourana/Passata a takisto potom do A6 4F0. Ten odkaz na softy je na nahratie softu do webasta a na co sluzi? Ak ano, ako sa to tam nahrava? V Audi je Thermotop V. To webasto co mam kupene do Tourana si myslime , ze funguje ako prihrievac ale chceme z neho spravit plne funkcne webasto.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
proč si tady všichni myslíte když je na tom napsáno Thermo top V že to jediný topení který se dá namontovat skoro všude?? klidně to muže bejt i E P C Z a stejně to vživotě nerozjedete protože je to digitál tohle je jen označení topení a spalovací komory vždy záleží na tom jakou to má jednotku a ne jaký to má V!!!
To bolo na mna? neviem co chcel tymto basnik povedat , ale bol toto asi hodne prinosny prispevok. Chces mi nieco poradit alebo ides iba dristat? Ak to druhe, tak si nechaj pre seba, ano? Alebo Ta to zere , ze som si to kupil ? Ked som to kupoval, predajcovi som povedal na ake auta to potrebujem a nezaujimalo ma ci je to X alebo Y... Ak to nepojde,vymeni mi to za funkcne. A nie som tupy, ze neviem, ze potrebujem ovladanie digitalom... mam dost, neviem co vyskakujes
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Jirka800 píše:tak sem to teda zkusil natáhnout přímo od baterky a výsledek je stejný, zkoušel sem si udělat převodník s optočl (na vag funguje) aby byl přímo na comport ale nic pořád to píše to samý. nenastavuje se v programu něco spešl krom com portu? jo a v device zadávám thermo top C,E, aftermarket, p,Z/C,MB/CD. normálně sem ho nainstaloval v tom mě žádnej problém nenastal. možná že sem sehnal zrovna program na prd, nemáte tip na odzkoušenej program?, abych si byl jistej že to v tom není...
pises ze mas nastavene device thermo top C,E, aftermarket, p,Z/C,MB/CD a skusal si volbu automatic device selection?
Jirka800 píše:tak sem to teda zkusil natáhnout přímo od baterky a výsledek je stejný, zkoušel sem si udělat převodník s optočl (na vag funguje) aby byl přímo na comport ale nic pořád to píše to samý. nenastavuje se v programu něco spešl krom com portu? jo a v device zadávám thermo top C,E, aftermarket, p,Z/C,MB/CD. normálně sem ho nainstaloval v tom mě žádnej problém nenastal. možná že sem sehnal zrovna program na prd, nemáte tip na odzkoušenej program?, abych si byl jistej že to v tom není...
pises ze mas nastavene device thermo top C,E, aftermarket, p,Z/C,MB/CD a skusal si volbu automatic device selection?
to sem zkoušel taky, teď sem zkoušel i tu německou verzi a pořád se tomu nechce. už mě nic nenapadá, já nevím kde je chyba , jestli to není třeba v těch kabelech ale oba jedou na vagu. zkoušel to někdo s vlastním kabelem s těma optočleny?