Maximalka golf iv tdi ARL
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Maximalka golf iv tdi ARL
Chtel bych se zeptat,mam vw golf iv tdi 110kw arl.Nema to nejaky omezovac na maximalku? Mel sem v nem pred tim cca 170k a ted tam mam 200 a maximalka v obou pripadech stejna 235km/h.
Naposledy upravil(a) luis216 dne 20 pro 2011, 22:05, celkem upraveno 1 x.
GIV GTI TDI
Prave ze ja sem mel od cervenyho jeste hodne daleko,spis me napada,jekstli neni spis vykon v nizsich otackach a ve vysokech uz to prestava met dechmisoVW píše:ja mam 4x4 a max je 225km/h, ale to uz su otacky v cervenom, motor by to utiahol, nepusti ho prevodovka. Predohrab musi ist o dost viac....
GIV GTI TDI
A mas to aj odbrzdene, ci stara mama povedala? Zvysili sa Ti kone ci aj krutiaci moment?luis216 píše:Prave ze ja sem mel od cervenyho jeste hodne daleko,spis me napada,jekstli neni spis vykon v nizsich otackach a ve vysokech uz to prestava met dechmisoVW píše:ja mam 4x4 a max je 225km/h, ale to uz su otacky v cervenom, motor by to utiahol, nepusti ho prevodovka. Predohrab musi ist o dost viac....
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Odbrzedene to nemam ale oproti tomu starymu cipu do jede o hodne lip.lubomt píše:A mas to aj odbrzdene, ci stara mama povedala? Zvysili sa Ti kone ci aj krutiaci moment?luis216 píše:Prave ze ja sem mel od cervenyho jeste hodne daleko,spis me napada,jekstli neni spis vykon v nizsich otackach a ve vysokech uz to prestava met dechmisoVW píše:ja mam 4x4 a max je 225km/h, ale to uz su otacky v cervenom, motor by to utiahol, nepusti ho prevodovka. Predohrab musi ist o dost viac....
GIV GTI TDI