Vstřik 1.9 Tdi PD 77kw ???

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
fery77
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Vstřik 1.9 Tdi PD 77kw ???

Příspěvek od fery77 »

Čau chlapi, potřebuju PROSÍM pomoct se vstřikem.
Problém byl při volnoběhu, kdy se auto občas chovalo jako kdyby šlo na tři válce - klepalo se, při nízkejch otáčkách chcípalo a nemělo takový výkon.Po několika měření-dvou lidí a ve Škoda servisu se zjistilo, že vstřik má vyšší hodnoty(2,70) a chce zakoupit nový, proběhla i kontrola a měření el. kabelu a svorkovnice ke vstřiku - O.K.Vstřik jsem koupil u Auto Kelly.Auto na neutrál neklepalo, ale začalo strašně klepat a cukat kolem 2000t/ot, jako kdyby byla včudu dvouhmota.Dali jsme tam zpět ten původní originál vstřik a byli jsme zase na začátku,auto sice jelo plynule bez cukání,ale při zastavení nebo při neutrálu opět klepalo - reklamace vstřiku v Auto Kelly uznána a poslán nový vstřik (vadný kus).Při porovnání popisu na vstřikách u různých prodejců na netu s tím mím od Kelly je rozdíl v čísle v kroužku.Já tam mám 955 a na všech ostatních je 704.Nevíte co to číslo znamená - je v tom nějaký rozdíl??? Neprodali mi zase něco jinýho? Objednával to ale přes VIN kod.Máte někdo podobný zkušenosti:-) Díky moc za rady a odpovědi.

Obrázek

Obrázek
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

důležité je obj číslo máš tam nejspíš 038 130 073AG
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
fery77
Sběrač informací

Příspěvek od fery77 »

JJ tohle obj číslo tam je a odpovídá pro motor BXE ( objednal to podle vin kodu ). Nevíš náhodou, jestli se nějak seřizuje vstřik když se nasazuje? 180 nebo 250 stupnu, ale nevím to jistě, někdo tvrdí,že se tam jen nandá,zajistí a konec, tak nevím - díky
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

přesně nevím myslím že 225stupňů kdyžtak mám ok a můžeš ho zkusit...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
fery77
Sběrač informací

Příspěvek od fery77 »

díky moc za nabídku,dám tam ten svůj a kdyby to dělalo zase nějakej nepořádek, tak bych možná využil ten vstřik od tebe,ale doufám že už bude konečně všechno O.K. tak jak má ještě jednou moc díky a dám vědět jak to všechno dopadlo :-)
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

nastavuje se na 180 stupnů
Tiguan 2 2.0 tdi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“