Problém byl při volnoběhu, kdy se auto občas chovalo jako kdyby šlo na tři válce - klepalo se, při nízkejch otáčkách chcípalo a nemělo takový výkon.Po několika měření-dvou lidí a ve Škoda servisu se zjistilo, že vstřik má vyšší hodnoty(2,70) a chce zakoupit nový, proběhla i kontrola a měření el. kabelu a svorkovnice ke vstřiku - O.K.Vstřik jsem koupil u Auto Kelly.Auto na neutrál neklepalo, ale začalo strašně klepat a cukat kolem 2000t/ot, jako kdyby byla včudu dvouhmota.Dali jsme tam zpět ten původní originál vstřik a byli jsme zase na začátku,auto sice jelo plynule bez cukání,ale při zastavení nebo při neutrálu opět klepalo - reklamace vstřiku v Auto Kelly uznána a poslán nový vstřik (vadný kus).Při porovnání popisu na vstřikách u různých prodejců na netu s tím mím od Kelly je rozdíl v čísle v kroužku.Já tam mám 955 a na všech ostatních je 704.Nevíte co to číslo znamená - je v tom nějaký rozdíl??? Neprodali mi zase něco jinýho? Objednával to ale přes VIN kod.Máte někdo podobný zkušenosti:-) Díky moc za rady a odpovědi.