nekonečné cvakání u výstr. blonkrů - octávia 2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nekonečné cvakání u výstr. blonkrů - octávia 2002
po zapnutí klíčku mi donekonečna cvaká v tom trojúhelníku kde se ovládají výstražné blinkry - a je to nepříjemné? Čím to je? - tím modulem, nebo páčkou? Jak to odstranit? jinak blinkry a vše funguje ok - Díky
Octavia business 2002, ALH + noname chip
Re: nekonečné cvakání u výstr. blonkrů - octávia 2002
páčkaRomanT píše:po zapnutí klíčku mi donekonečna cvaká v tom trojúhelníku kde se ovládají výstražné blinkry - a je to nepříjemné? Čím to je? - tím modulem, nebo páčkou? Jak to odstranit? jinak blinkry a vše funguje ok - Díky
nebo přerušovač.RomanT píše:po zapnutí klíčku mi donekonečna cvaká v tom trojúhelníku kde se ovládají výstražné blinkry - a je to nepříjemné? Čím to je? - tím modulem, nebo páčkou? Jak to odstranit? jinak blinkry a vše funguje ok - Díky

Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
99 prcent packaRichi píše:nebo přerušovač.RomanT píše:po zapnutí klíčku mi donekonečna cvaká v tom trojúhelníku kde se ovládají výstražné blinkry - a je to nepříjemné? Čím to je? - tím modulem, nebo páčkou? Jak to odstranit? jinak blinkry a vše funguje ok - Díky
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
páčku stačí vyčistit a uvidí se
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

na mojom aute v popise to tiez robi...niekedy viac niekedy menej....vravis, ze staci prestriekat kontaktolom???chipmann píše:Tak tak přostříkej páčku blinkrů kontaktolem a bude klid myslel jsem že tohle byl problém jen na OI ,ale dnes jsem měl ten samý problém na OII sakra
VW PASSAT Variant 1,9tdi, AVF 96kw + cca 20%...
Tiptronic...