Problem?? Elektrika Fabia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Problem?? Elektrika Fabia
Zdravim vas chlapci mam taky to problem dnes som isiel do kopca a chcel som zistit ci sa smyka tak som slapol na Brdu-na doraz ABS zacalo kopat to je ok ..ale vsimol som si ze na sekundu zhaslo podsvietenie interieru celeho auta ... neviete co sa deje ?? Alebo co mam ocakavat ?? Auto Fabia 1.9 TDI Dakujem...
Naposledy upravil(a) whitefabiaRS dne 22 pro 2011, 21:33, celkem upraveno 1 x.
Škoda Fabia 1.9 TDI PD
Škoda Fabia RS
Škoda Fabia RS
Re: Problem?? Elektrika Fabia
to ti auto spravilo ako ked ty zo strachu zavries oci....whitefabiaRS píše:Zdravim vas chlapci mam takyto problem dnes som isiel do kopca a chcel som zistit ci sa smyka tak som slapol na Brdu-na doraz ABS zacalo kopat to je ok ..ale vsimol som si ze na sekundu zhaslo podsvietenie interieru celeho auta ... neviete co sa deje ?? Alebo co mam ocakavat ?? Auto Fabia 1.9 TDI Dakujem...

pisem len kktiny prepac...

VW PASSAT Variant 1,9tdi, AVF 96kw + cca 20%...
Tiptronic...

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=v ... CA&cad=rjawhitefabiaRS píše:Ok dnes idem na to pozriet..rozpletiem kablovy zvazak a skontrolujem kostry ... a Ak bude vsetko ok co by to este mohlo byt ???

Ten kabelovej svazek mužeš mít odmotanej jako já a stejnak mužou být kabely nabobtnalý a uvnitř zelený...Škodovka tohle odmotání svazku prováděla zdarma...Většinou to začíná problikáváním palubky což mě dělá už asi 2 rok a převážně, když je mokro nebo jako ted skoro 100% vlhkost..Taky mě praskaj parkovačky a blbne jedna strana dálkových xenu...zatím se s tím dá žít.Problém je že new svazek stojí kolem 30 litru..a sehnat starší,nerozřezanej a neshnilej je zázrak pomalu..
To problematický místo je v ruhu stěna/nosník..leží tam na tom nosníku většinou pěkně v bordelu a mokru.Sundej fitr box a uvidíš.

To problematický místo je v ruhu stěna/nosník..leží tam na tom nosníku většinou pěkně v bordelu a mokru.Sundej fitr box a uvidíš.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
to je hlupost ze budu kable zhnite ..a ked nieje vidiet zilu tak je to ok ved na to maju buzirku.. .zatial to neriesim.. vsetko ide ako ma... a kable vyzerali byt zdrave tak nevidim dvovod preco hned menit cely kablovy zvazok ...
a ked si mi aj ponukal kablovy zvazok.. ako bol za super cenu to je jasne
ale ako si si isty ze ten kablovy zvazok nebol tiez zhnity ???Ked uz pises ze moze byt aj na vonok dobry a vo vnutri komplet zhnity...

Škoda Fabia 1.9 TDI PD
Škoda Fabia RS
Škoda Fabia RS