Rešení alarmů

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jarous01
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Rešení alarmů

Příspěvek od Jarous01 »

Zdravím chlapy,jak resite dverní spínace u novejsich aut.?napr Octavie atd. nechce se mi vrtat do kastle abych je tam umistil.Da se nejde vyhledat ten kablik co je stech spinacu.?diky za info.
bohush
Sběrač informací

Příspěvek od bohush »

Kablík od stropní lampičky v A sloupku, aspoň tak to mám já.
Golf IV TDI, 81 kW, AHF, r.v. 99
váha
Aktivista

Re: Rešení alarmů

Příspěvek od váha »

Jarous01 píše:Zdravím chlapy,jak resite dverní spínace u novejsich aut.?napr Octavie atd. nechce se mi vrtat do kastle abych je tam umistil.Da se nejde vyhledat ten kablik co je stech spinacu.?diky za info.
Záleží jestli to mí okna v el. nebo ne,popířpadě počet,jestli má všechny čtyři musíš to hledat ve dveřich protože ty spínače jsou zapojený do dveřních jednotek a komunikuje to s komfortem po sběrnici...prostě to závisí na výbavě auta...jináč u těxh alarmu doporučujou dát přídavný dveřní spínače protože ty co tam jsou origo (LOL)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
gogo
Přispěvovatel

Příspěvek od gogo »

všetky signály dverových kontaktov najdeš na RJ komfort systému.(octavia,passatB6,golf4...)
jojco
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jojco »

gogo píše:všetky signály dverových kontaktov najdeš na RJ komfort systému.(octavia,passatB6,golf4...)

prezrad mi ako? ;)

lebo pokial som spravne postrehol tak tieto auta maju vacsinou v kazdych dverach rj z ktorej idu uz signaly CAN vedenim
gogo
Přispěvovatel

Příspěvek od gogo »

golf5,octavia2,nový passat áno tie idu po can-bus, tam to už nenajdeš,ostáva sa ti pripojit len na stropné svetlo.
ale u staršej oktavky , golfoch ,audi a passatoch sa pohodlne napichneš na piny RJ komfortsystemu ;)
Rope
Přispěvovatel

Příspěvek od Rope »

Novější auta canbusový alarm, plus mínus spínačka a siréna, zbytek si to bere z canu, super, žadné falešné alarmy. Zatím stoprocentní funkčnost bez reklamací. Výrobce Laserline, cobra atd.
jojco
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jojco »

ani u oktavky 2001 ktora ma 4 elektricke okna nenajdes vsetky dverne kontakty na konfortke
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

jojco píše:ani u oktavky 2001 ktora ma 4 elektricke okna nenajdes vsetky dverne kontakty na konfortke
u všech aut který maj komfortní systém se 4 okny v el. nenajdeš signáli spínaču na komfortce,pač sice ještě nemaj CAn-bus ale předchůdce...LIN bus bo tka nějak se ta sběrnice jmenuje
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
garage
Přispěvovatel

Příspěvek od garage »

je to v kazdejch dverich neni to takovy problem jen o hodinu vice prace dat tam diody protahat draty a je to stoprocentni
stropni lampicka je sice pekna ale pokud to na ni pichnete tak pri kazdem odemceni auta si alrm mysly ze se otevrely dvere a nefunguja automaticke znovuzamceni takze stropni lampicka asi neni to prave (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“