R32 dodelani turba

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

BH motor
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od BH motor »

A myslim ze pani to robia na volne programovatelnej elektronike, co nevidim ako nevyhodu, alee ty musis bezat na serii , preto lebo je to golf 5 a si vybaveny dsg skrinou, ktora tu original motorovku vysostne potrebuje...
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Konzultoval bych to s Alesem. Ma zkusenosti a je to primej (i za cenu drsne uprimnosti) clovek. Nebude Ti mazat med kolem huby a rekne Ti co a jak.

Nicmene, nedelal bych to kvuli vykonum pod 500 koni. Kdyz uz, tak uz ... a plati samozrejme pravidlo opice a banany.

Drzim palce, doufam, ze se pak pochlubis at uz bude vysledek jakykoliv.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

BH motor píše:A myslim ze pani to robia na volne programovatelnej elektronike, co nevidim ako nevyhodu, alee ty musis bezat na serii , preto lebo je to golf 5 a si vybaveny dsg skrinou, ktora tu original motorovku vysostne potrebuje...
A když poběží na sériový ECU tak jak udělá regulaci turba? To přibyde nějaká externí ECU jenom na turbo? Nebo snad čistě mechanicky?
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
jirip
Nováček

Příspěvek od jirip »

Tak jsem byl vcera v Nemecku a navstivil jsem nekolik firem. Nakonec jsem vybral jednu, kde uz upravovali Golfa na vykon 650Ps, s autem jsem se svezl a opravdu parada. Neni problem ani v uprave DSG a preprogramovani. Dohodli jsme se na uprave cca 580Ps a cca 600Nm Rozpocet bude vyssi, ale nedosahne ceny jako HGP. Jedina nevyhoda, misto maji az koncem zari, ale aspon se mam na co tesit.
LibangVW
Aktivista

Příspěvek od LibangVW »

tak nezapomen potom informovat jak tu bude hotove :D
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

jirip píše:Tak jsem byl vcera v Nemecku a navstivil jsem nekolik firem. Nakonec jsem vybral jednu, kde uz upravovali Golfa na vykon 650Ps, s autem jsem se svezl a opravdu parada. Neni problem ani v uprave DSG a preprogramovani. Dohodli jsme se na uprave cca 580Ps a cca 600Nm Rozpocet bude vyssi, ale nedosahne ceny jako HGP. Jedina nevyhoda, misto maji az koncem zari, ale aspon se mam na co tesit.
Mohu se zeptat, jak je ta úprava cca časově a finančně náročná?
jirip
Nováček

Příspěvek od jirip »

Finalni castku jeste presne nevim, mam zatim jen rozmezi. Behem pristiho tydne bude upresnena pro zaplaceni zalohy. Casova narocnost je cca 4+ tydny.
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

az budeš vědět víc, informuj
Wíťa
Přispěvovatel

Příspěvek od Wíťa »

asi z toho seslo a nebo se tu nekdo nechce ani pochlubit se svymi 580 konmi a nebo je nekdo jenom tlučhuba :-D
zorg
Sběrač informací

Příspěvek od zorg »

No taky by mě zajímala takováhle úpravička, to přecijen člověk nepotká na silnici každý den, a když, tak na to do smrti nezapomene, jak ho to oprasí (LOL)
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

no.. tady ten odkaz co sem dám, sice není r32, ale r36 a je to na hodně stránkách, ale i tak to pro inspiraci stojí za přečtení.. :) http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... urbo-build..
tomas555
Přispěvovatel

Příspěvek od tomas555 »

hydrant
Sběrač informací

Příspěvek od hydrant »

Pekny projekt...nejake novinky?
Seat Ibiza FR 1,9Tdi 96Kw trosku upravena ;-)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ohledne toho R36 - bavil jsem se s Alesem (G2 R32turbo) na toto tema, protoze se mi kdysi zminoval, ze je v planu R36 a bylo mi sdeleno, ze u R36 jsou uz problemy s blokama ve smyslu ze nejsou uz dostatecne masivni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“