R32 dodelani turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Konzultoval bych to s Alesem. Ma zkusenosti a je to primej (i za cenu drsne uprimnosti) clovek. Nebude Ti mazat med kolem huby a rekne Ti co a jak.
Nicmene, nedelal bych to kvuli vykonum pod 500 koni. Kdyz uz, tak uz ... a plati samozrejme pravidlo opice a banany.
Drzim palce, doufam, ze se pak pochlubis at uz bude vysledek jakykoliv.
Nicmene, nedelal bych to kvuli vykonum pod 500 koni. Kdyz uz, tak uz ... a plati samozrejme pravidlo opice a banany.
Drzim palce, doufam, ze se pak pochlubis at uz bude vysledek jakykoliv.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
A když poběží na sériový ECU tak jak udělá regulaci turba? To přibyde nějaká externí ECU jenom na turbo? Nebo snad čistě mechanicky?BH motor píše:A myslim ze pani to robia na volne programovatelnej elektronike, co nevidim ako nevyhodu, alee ty musis bezat na serii , preto lebo je to golf 5 a si vybaveny dsg skrinou, ktora tu original motorovku vysostne potrebuje...
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
Tak jsem byl vcera v Nemecku a navstivil jsem nekolik firem. Nakonec jsem vybral jednu, kde uz upravovali Golfa na vykon 650Ps, s autem jsem se svezl a opravdu parada. Neni problem ani v uprave DSG a preprogramovani. Dohodli jsme se na uprave cca 580Ps a cca 600Nm Rozpocet bude vyssi, ale nedosahne ceny jako HGP. Jedina nevyhoda, misto maji az koncem zari, ale aspon se mam na co tesit.
Mohu se zeptat, jak je ta úprava cca časově a finančně náročná?jirip píše:Tak jsem byl vcera v Nemecku a navstivil jsem nekolik firem. Nakonec jsem vybral jednu, kde uz upravovali Golfa na vykon 650Ps, s autem jsem se svezl a opravdu parada. Neni problem ani v uprave DSG a preprogramovani. Dohodli jsme se na uprave cca 580Ps a cca 600Nm Rozpocet bude vyssi, ale nedosahne ceny jako HGP. Jedina nevyhoda, misto maji az koncem zari, ale aspon se mam na co tesit.
no.. tady ten odkaz co sem dám, sice není r32, ale r36 a je to na hodně stránkách, ale i tak to pro inspiraci stojí za přečtení..
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... urbo-build..

pre inspiraciu
http://www.streetfire.net/video/r32-010 ... d+Fast+R32
http://www.streetfire.net/video/r32-010 ... d+Fast+R32
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ohledne toho R36 - bavil jsem se s Alesem (G2 R32turbo) na toto tema, protoze se mi kdysi zminoval, ze je v planu R36 a bylo mi sdeleno, ze u R36 jsou uz problemy s blokama ve smyslu ze nejsou uz dostatecne masivni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by