To vsechno muzes resit i na aute co ma najeto 90tis km, zrovna ty ramena vydrzi kulovy, nikde snad neni psano, ze predchozi majitele uz neco neresili ne? Kolikrat je auto s najetejma 300t km v lepsim cajku, nez auto od dob*tka s najetejma 100tis km.patrik.kloucek píše:byt tebou bych to jeste hodne zvazil.75tkč za pasika z roku 00 co ma lakovanou boudu a to jeste tak ze to stoji zaprd je skoro dost.O km nemluvim.300tkm neni pro motor nijak moc...ten to vydrzi.Tady jde spis o to co je kolem a co 100% budes muset driv nebo pozdeji resit.Jen namatkou...ramena-12ooo,dvouhmota-12ooo,lamela a pritlacak4ooo,vstriky,brzdy5ooo,tlumice8OOO.A to je bez prace.K tomu jeste starosti atd.Nevim....dle me je to nesmysl.Dal to tezko prodas a kdyz tak pod cenou.Za ty penize v pohode poridis jinyho.Pokud jsi se do neho zblaznila tak ho kup ale pak pocitej ze te manzel pri naslednych opravach podekuje:-)MartinaT píše:Děkuji za postřehy. Asi do něj půjdu i přes nesouhlas manžela.
A to ze to nema historii je vic nez podezrely....kazdy auto ma zapis...min po dobu garancky.Zajdi si osobne do VW a tam ti to dle VIN zdarma reknou.A hned budes vedet na cem jsi.
Navic neni pravda, ze musi byt zaznamy v historii, takovejch aut je, co jezdi pravidelne do aut. servisu a zapis zadnej!!!
Rozhodoval bych se podle ralneho stavu auta a ne jen podle km na tacho.