Hledám schopného a šikovného mechanika - zná někdo nebo je?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hledám schopného a šikovného mechanika - zná někdo nebo je?
Zdravím,
nakonec jsem se rozhodla, že si Fábku ponechám a trochu do ni zainvestuji. Během několika měsíců budu řešit pravděpodobně komplet spojku. Teď blbosti na podvozku. Chci se zeptat, víte někdo o někom šikovném a cenově dostupném? Vozím v autě dítě a ráda bych precizní práci s možností spolupráce do budoucna. Lokalita Praha, případně Praha-východ. Díly jsem schopa si obstarat přes manžela.
Fabia 1.4 MPi, 2001, 63.000km.
Díky za tipy, Martina
nakonec jsem se rozhodla, že si Fábku ponechám a trochu do ni zainvestuji. Během několika měsíců budu řešit pravděpodobně komplet spojku. Teď blbosti na podvozku. Chci se zeptat, víte někdo o někom šikovném a cenově dostupném? Vozím v autě dítě a ráda bych precizní práci s možností spolupráce do budoucna. Lokalita Praha, případně Praha-východ. Díly jsem schopa si obstarat přes manžela.
Díky za tipy, Martina
Škoda Fabia
Re: Hledám schopného a šikovného mechanika - zná někdo nebo
zkus zavolat sem 603 498 524MartinaT píše:Zdravím,
Díky za tipy, Martina
Volkswagen das auto=život je boj
Jestli jsi ta samá osoba, co řešila ten Passat v jiném vláknu, tak jsi myslím dobře udělala nechat si Fabku
jinak bych ti doporučil regnout se na škodovkářské fórum (octaviaclub.cz anebo skodahome.cz) a tam najdi člena Garny, v jeho vlákně uvidíš ukázky co, a hlavně jak dělá...
jinak bych ti doporučil regnout se na škodovkářské fórum (octaviaclub.cz anebo skodahome.cz) a tam najdi člena Garny, v jeho vlákně uvidíš ukázky co, a hlavně jak dělá...
O2 2.0 TDI Elegance SPORT BMM MR2006 Black Magic Pearl
Ano jsem to já. Po dohodě s manželem a po zkušenostech a radách zde, jsme od toho upustili, takže Fábka zůstane doma, byť potřebuje servis, ale je to jdnodušší než pak vykrvácet do Passata. Díky za odkazy. Kdyby někdo byl odsud a z Prahy, klidně to uvítám.Kajman1 píše:Jestli jsi ta samá osoba, co řešila ten Passat v jiném vláknu, tak jsi myslím dobře udělala nechat si Fabku
Děkuji
Škoda Fabia
Tak před 4.000km byl měněn stabilizátor (origo), tyčky stabilizátoru - FEBI a vnitřní gumové uložení ramen bylo zaměněno za stejné, jen z Octavie. Tzn.není tam to 4-ramenné, ale v podstatě jen dvou ramenné(plnější). Je to tvrdší, ale mělo by to vydržet. Klučina co mi to dělal, tak jsem mu přinesla díly a za práci si řekl 300,-Kč,dala jsem mu 500 na pívo a udělal to precizně a hezky, stála jsem u toho. Bohužel se v říjnu vymáznul na motorce a leží stále v nemocnici
, proto hledám někoho šikovného za normální peníz.

Škoda Fabia
-
- Nováček
Martino, to co chcete je maličkost, mám servis v Praze - Nuslích, jestli chcete, zavolejte mi na 775870775 a my vám to za normální peníz uděláme. Nejdřív na to na zvedáku kouknu, řeknu vám za kolik mám ty díly a jestli budete chtít, vyměníme to, je to spíš legrace než problém na dopisování.
Hezký den.
Hezký den.
Ahoj, kdyby si chtěla, mužeš se ozvat. 776240945, www.autoservis-vilnesa.cz Nebudu se chvástat jak sem skvělej, ale jezdí mi sem auta typu audiS4,lexus a podobně, někteří až z brna.
Mužeš mě zkusit, servis je můj a za práci si ručím.