Kornout píše:Vršek opravdu nic moc, ale spodek takovej s jedním turbem neuděláš.
A o tom je prave pouziti vice turbin. 2260 taha jako hovado, ale zkuste si jet pianko a pak seslapnout - pripomina to lag z 2,5ky rotacky automatu(seslapnete, napocitate do dvou a pak "forsaz").
V pripade twinu seslapnete a jedete - to male se nemusi roztacet, protoze se toci stale ... a nasledne se chytne velke.
zorg píše:Ty užs to prodal a nebo je furt k mání? Předpokládám, že to není na základě tohohle řešení...
Ne, jeste jsem to neprodal (a pokud bych tusil budoucnost, prodal jsem to predchozim zajemcum) ale kdybys mel Ty nebo nekdo jiny zajem, tak at se mi ozve. Jak by rekl Kocourek, potrebuju ted "odklonit" penize do neceho jineho.
Ke koupi nabizim:
- obe turba (po kontrole a vyvazeni na VSR vyvazovacce Turbopower)
- pulzne ladene, na miru vyrobene a TIGem svarene nerezove svody
- klapky
- vyfuk s "akceleracni komorou" po pletenec (vyjma, ten budu potrebovat)
- vedeni vzduchu k IC a od IC k sani (omlouvam se, saci parohy nejsou soucasti dodavky)
- ridici jednotka EDC15 od Dieselpower - zabezpecena, uprednostnoval bych prodej bez ni
- intercooler s hlinikovymi boky, dva vstupy, jeden vystup nahore - z O2 adaptaci na ARL stenu - ten jediny nemusi byt soucasti dodavkym jinak prodavam prozatim jen jako celek.
Vytvoreno do G4 predokolka, nejsem si jist montazi bez nutne adaptace do jinych vozu.
Neocekavam horentni sumy, situace me donutila snizit vyrazne cenu, nicmene v pripade zajmu si uvedomte, co je v nabidce.
Graf k dispozici nemam, ... jeden z duvodu, proc za to nechci raketu. Vykon bych ocdhadoval kolem 240 koni, potencial systemu je nekde na 260 a po modifikaci velkeho turba, kterou mohu zajistit u firmy Turbopower je potencial troufnu si rict smele atakujici 300 koni. Predem upozornuji, ze neocekavejte spodek jako je ve vyse ukazanem grafu.
Motor NENI a prozatim nebude soucasti dodavky a pokud bude prodavan, pak se to dozvite - na nabidky na motor, dokud nebude k prodeji nebudu ani reagovat.
Presnou cenu po me nechtejte, mam svuj limit pod ktery nepujdu, to radeji anonymne prodam turba, svody predelam na single turbo a ostatni komponenty zuzitkuji jinak. Pravdou je, ze samozrejme prodam nejvyssi nabidce prevysujici muj limit (ktery je mimochodem opravdu malym zlomkem skutecnych investic) ... na ktery se me neptejte (me blizci ho vedi a znaji).