...tak to jsem rád.SAMI píše:Tak tento kábel na fotkách ide spravit bez problémov na CZ
je to dobrý kábel ,je v nom Atmega to je podstatné,samozrejme to neznamená že sa ti nezmaže Atmega použitím nesprávneho softu

Moderátoři: šulda, Moderátoři
...tak to jsem rád.SAMI píše:Tak tento kábel na fotkách ide spravit bez problémov na CZ
je to dobrý kábel ,je v nom Atmega to je podstatné,samozrejme to neznamená že sa ti nezmaže Atmega použitím nesprávneho softu
hlupost, robil som vypinanie pasov v audi rv 2006, audi rv.1997, octavie I a II.... ziaden problem, len treba vediet s tym robitSAMI píše:Z kúpou klonu tak ako ich predávaju čínania problémy len začínaju ani jeden nefunguje celom tak ako ako origo ,neviem či je to dôvod na radost
su len na hranie
Asi si nečítal pozorne písal som o neupravených klonoch bez zmeny zapojenia,tak ako ich predávaju šikmáči ,nemaj obavy viem s ním velmi dobre pracovat čo sa týka softu vždy len originál a stabilita aj CZ softu je slušnásky59 píše:hlupost, robil som vypinanie pasov v audi rv 2006, audi rv.1997, octavie I a II.... ziaden problem, len treba vediet s tym robitSAMI píše:Z kúpou klonu tak ako ich predávaju čínania problémy len začínaju ani jeden nefunguje celom tak ako ako origo ,neviem či je to dôvod na radost
su len na hranie
a podla mna je najlepsie pouzivat EN verziu, ta ma najviacej uzivatelov a teda je aj najvychytanejsia, mozno CZ verzie nie su take stabilne....
EN veriza prichadza od rossa tech, odkial pochadzaju lokalne mutacie nemam tusenia, ale urcite sa im nevenuje rovnaka pozornost
ako moze niekto pouzivat napriklad windows v lokalnej jazykovem mutacii? to potom pomoc po telefone je takmer nemozna.... anglicke verzie su rovnake po celom svete
ja som si uz urobil spetny preklad atmegy aby som upravil umieranie a upgrady, tak neviem o com tocis ? co si urobil uz ty?SAMI píše:Asi si nečítal pozorne písal som o neupravených klonoch bez zmeny zapojenia,tak ako ich predávaju šikmáči ,nemaj obavy viem s ním velmi dobre pracovat čo sa týka softu vždy len originál a stabilita aj CZ softu je slušnásky59 píše:hlupost, robil som vypinanie pasov v audi rv 2006, audi rv.1997, octavie I a II.... ziaden problem, len treba vediet s tym robitSAMI píše:Z kúpou klonu tak ako ich predávaju čínania problémy len začínaju ani jeden nefunguje celom tak ako ako origo ,neviem či je to dôvod na radost
su len na hranie
a podla mna je najlepsie pouzivat EN verziu, ta ma najviacej uzivatelov a teda je aj najvychytanejsia, mozno CZ verzie nie su take stabilne....
EN veriza prichadza od rossa tech, odkial pochadzaju lokalne mutacie nemam tusenia, ale urcite sa im nevenuje rovnaka pozornost
ako moze niekto pouzivat napriklad windows v lokalnej jazykovem mutacii? to potom pomoc po telefone je takmer nemozna.... anglicke verzie su rovnake po celom svete
podla tvojich vyjadrení celkom nerozumieš tomu ako funguju klony z RL-kom a kôli čomu ho v podobe RQ pridali do originálov ,to nič človek sa učí celý život
večšinou tu všetci plačú ako im nefunguju a umieraju klony no málokto sa snaží sám pochopit ako to funguje
wattsound píše:...tak už se mi podařilo "rozchodit" tento kabel s VCDS 10.6.1.v češtineSAMI píše:Tak tento kábel na fotkách ide spravit bez problémov na CZ
Takže zatím testuji a testuji.
napis rovno co si chcel povedat nerozumiem tvojim hadankamSAMI píše:sky59 niečo som sa ti snažil naznačit ale ešte nie si tak daleko aby si to pochopil možno časom na to prídeš
wattsound píše:presne ta, dvojita sprckasky59 píše:chlapi mate v tom totoalny hokej.........
FTDI chip BL,BM,BL je vzdy len USB na serial prevodnik, je fuk aky tam je ALE cinania robia klon kde si chrania "svoj" navrh pridavnym procesorikom a ten je pouzity pri RL verziach pretoze data idu z RTS pinu RL obvodu
cize ked sa ten pridavny ochranny a zbytocny procesorik vyhodi a spravi sa par prepojok tak sa dostanete na standartne zapojenie
......................................................................................................................................................................................................................
.....takže : ochrana ochrany ????....to je stejný jako dvojitá šprcka..
![]()
![]()
.
....jak jsem uvedl. Po různých radách a testech (i za cenu totálního smazání) jsem "rozdejchal" 10.6.1ku.- Jára Cimrman-Průkopník slepejch uliček
![]()
....otázka ale je: 1) jak dlouho to pojede a 2) chodí všechny funkce ??-mám jen 98ku Caravellu, takže zatím nemám možnost testnout něco novějšího.
Třeba si ho někdo taky koupí a dá k němu více informací.
PS: je fakt škoda, že ten origoš je tak drahej...jinak bychom tady takhle neblbnuli
co si do toho narval? tu verziu 1.84 co je k dispozicii? a zbavil si sa toho maleho cinanka=sprcky?
ok, ale sky59 psal ze je jen pri verzi RL:wattsound píše:je, ale v pohodě to chodí s 10.6.1 :havaj:vita_k píše:ma verzi BL, tam sprcka cinan neni, ne?