chybovy kod Xsara 2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
chybovy kod Xsara 2
Zdravim.Mam Xsaru 2.0 hdi RHY a diagnostika vypisuje chybu P0215-obvod napajacieho rele systemu vstrekovania-zkrat na kladne svorce.Niekedy ked auto dlhsie stoji a idem startovat,tak motor toci,vypadne cela pristrojovka vsetky kontrolky a ani neodpali.ked vypnem kluc a znovu zastartujem,tak chyti na prvu otacku.moze to mat nieco spolocne s tou chybou?
Re: chybovy kod Xsara 2
skus vymenit hlavne rele /multifunckne ci dvojite/ v motor priestore , v okoli rele zhavenia ci baterky ma 15 pin konektor....pripadne spinacka...
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
vyzera to , ze si dost lahko ovplyvnitelny, darmo este mlady , no , ale ze uz nesluzi vlastny rozum mi je cudne.....pavel9270 píše: a zaviedol ma tam vladosr
pin 1 a 29 ma napajanie po rele . pin69 po kluciku , co uplne staci pre pripojenie diag....to by si mal vediet , ze zavady s vadnym rele sa vycitat daju, ako inac by to potom ecu vedela ?pavel9270 píše: max mal si odpojené relé ktoré napája ECU a ti si z naj vyčítal chyby???? to čo máš za pekelnú diagnostiku??
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
zaviedol ma tento tvoj príspevok a píšeš o tom ako o úplnej samozrejmosti ktorú by mal každý ovládať. Predpokladá že ty kým si sa nepozrel do schémy ta si to nevedel tiež a teraz robíš machra. vieš nás pani učiteľky v škôlkevladosr píše:ano to je jedno rele a to druhe v nom napaja riadiacku ...cize ak nezopne nejde ani kontrolka check engine na pristrojovke...
neučia takéto veci. A maxovy som sa ospravedlnil.
pin 1 a 29 ma napajanie po rele . pin69 po kluciku , co uplne staci pre pripojenie diag....to by si mal vediet , ze zavady s vadnym rele sa vycitat daju, ako inac by to potom ecu vedela ?