Jednotka motoru KO

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
r.aven
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Jednotka motoru KO

Příspěvek od r.aven »

Zdravím všechny. Mám problém s Audi A6 2.5tdi r.v.98. Občas se mi stávalo, že mi za jízdy chcípnul motor. Zjistil jsem že mi přestává komunikovat jednotka motoru a chci poprosit o radu. Teď už nekomunikuje vůbec. Mám shánět nějakou repasovanou nebo se pokoušet tu původní nechat opravit? Už jsem z toho auta zralej na špagát (wallbash)
Miki2t
Přispěvovatel

Příspěvek od Miki2t »

Napajeni ma _?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

neproběhl německý čiptuning byl jsi vevnitř?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
r.aven
Sběrač informací

Příspěvek od r.aven »

Napajeni ma. Dal jsem tam pucenou jinou jednotku, zhaveni hned nabehlo a jednotku mi hned nacetl vag. Origo jednotka byla upravovana jeste v nemecku. Cipy nejsou letovane, ale vsazene v paticich. Byl jsem s tim na chipu v Praze a od te doby je total mrtva. Jenze chiper se k reklamaci stavi tak ze vina je na tom kdo se v ni vrtal predtim a jeho se to netyka. (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tak přizpůsob jinou řj ;)
r.aven
Sběrač informací

Příspěvek od r.aven »

To beru jako jednu z moznosti, ale nemam stim zkusenosti a hlavne bych ji zase musel nechat chipnout a zahucim do toho za slusej peniz. Uz ted jsem v opravach za dva roky za 70 tisic :(
hombre_1
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hombre_1 »

Pokud jsou fousy vodicu v poradku odfoukni tu patici a nafoukni svaba naprimo, patice dela 90% vsech problemu. Patice se davali za ery EPROM a ne flash. Pokud neuspejes posli, opravim.
r.aven
Sběrač informací

Příspěvek od r.aven »

Moc děkuju za radu. V pondělí se pokusím sehnat nějakého zdatného páječe a nechám odstranit patice. Snad pak jednotka ožije a pokud ne, tak se stopro ozvu.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

r.aven píše:To beru jako jednu z moznosti, ale nemam stim zkusenosti a hlavne bych ji zase musel nechat chipnout a zahucim do toho za slusej peniz. Uz ted jsem v opravach za dva roky za 70 tisic :(
to si na tom dobře to znám jednoho podivičeného dvacetiletého mladíka co chce všechno hned s 2,2 TDCi laguna,

ten do laguny nasypal už přes dvěstě tisíc, ;)
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Toho by som chcel servísovať. :-)
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
gabco007
Sběrač informací

Příspěvek od gabco007 »

slovacek.milos píše:
r.aven píše:To beru jako jednu z moznosti, ale nemam stim zkusenosti a hlavne bych ji zase musel nechat chipnout a zahucim do toho za slusej peniz. Uz ted jsem v opravach za dva roky za 70 tisic :(
to si na tom dobře to znám jednoho podivičeného dvacetiletého mladíka co chce všechno hned s 2,2 TDCi laguna,

ten do laguny nasypal už přes dvěstě tisíc, ;)

sa necuduj...vsetko co ma p**u v znaku stoji majlant...ako aj nase zeny...:D
VW PASSAT Variant 1,9tdi, AVF 96kw + cca 20%...:D Tiptronic...
zdenek1217
Sběrač informací

Příspěvek od zdenek1217 »

když tak koukni na polske aukro je tam hodně věci a levnějšich než u nas,ale bez zaruky nebo osobně na autoburzu do Gliwic

http://allegro.pl/listing.php/search?st ... egory=4145

ja na fabii měl nějaky nepovedeny chiptuning a chtěl jsem nechat nahrat oreginal a v Opavě nějaci opravaři jednotek za přehrani chtěli 3600kč.Tak nakonec mi to poslal nějaky borec z Haviřova zadarmo a ja dal za nahrani 100kč a kdybych nikoho nesehnal tak jsem měl vyhlidnutou na polskym aukru celou funkčni jednotku i s poštovnym za 1000kč
r.aven
Sběrač informací

Příspěvek od r.aven »

hombre_1 píše:Pokud jsou fousy vodicu v poradku odfoukni tu patici a nafoukni svaba naprimo, patice dela 90% vsech problemu. Patice se davali za ery EPROM a ne flash. Pokud neuspejes posli, opravim.
Tak mi to nedalo, jednotku jsem rozebral, čipy vytáhl z patic, vyndal olámané kousky patic, srovnal ohnuté kontakty a je po problému. Ještě jednou děkuji za radu a záchranu :-D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“