Jednotka motoru KO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jednotka motoru KO
Zdravím všechny. Mám problém s Audi A6 2.5tdi r.v.98. Občas se mi stávalo, že mi za jízdy chcípnul motor. Zjistil jsem že mi přestává komunikovat jednotka motoru a chci poprosit o radu. Teď už nekomunikuje vůbec. Mám shánět nějakou repasovanou nebo se pokoušet tu původní nechat opravit? Už jsem z toho auta zralej na špagát 

Napajeni ma. Dal jsem tam pucenou jinou jednotku, zhaveni hned nabehlo a jednotku mi hned nacetl vag. Origo jednotka byla upravovana jeste v nemecku. Cipy nejsou letovane, ale vsazene v paticich. Byl jsem s tim na chipu v Praze a od te doby je total mrtva. Jenze chiper se k reklamaci stavi tak ze vina je na tom kdo se v ni vrtal predtim a jeho se to netyka. 

-
- Aktivista
-
- Aktivista
to si na tom dobře to znám jednoho podivičeného dvacetiletého mladíka co chce všechno hned s 2,2 TDCi laguna,r.aven píše:To beru jako jednu z moznosti, ale nemam stim zkusenosti a hlavne bych ji zase musel nechat chipnout a zahucim do toho za slusej peniz. Uz ted jsem v opravach za dva roky za 70 tisic
ten do laguny nasypal už přes dvěstě tisíc,

slovacek.milos píše:to si na tom dobře to znám jednoho podivičeného dvacetiletého mladíka co chce všechno hned s 2,2 TDCi laguna,r.aven píše:To beru jako jednu z moznosti, ale nemam stim zkusenosti a hlavne bych ji zase musel nechat chipnout a zahucim do toho za slusej peniz. Uz ted jsem v opravach za dva roky za 70 tisic
ten do laguny nasypal už přes dvěstě tisíc,
sa necuduj...vsetko co ma p**u v znaku stoji majlant...ako aj nase zeny...

VW PASSAT Variant 1,9tdi, AVF 96kw + cca 20%...
Tiptronic...

-
- Sběrač informací
když tak koukni na polske aukro je tam hodně věci a levnějšich než u nas,ale bez zaruky nebo osobně na autoburzu do Gliwic
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... egory=4145
ja na fabii měl nějaky nepovedeny chiptuning a chtěl jsem nechat nahrat oreginal a v Opavě nějaci opravaři jednotek za přehrani chtěli 3600kč.Tak nakonec mi to poslal nějaky borec z Haviřova zadarmo a ja dal za nahrani 100kč a kdybych nikoho nesehnal tak jsem měl vyhlidnutou na polskym aukru celou funkčni jednotku i s poštovnym za 1000kč
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... egory=4145
ja na fabii měl nějaky nepovedeny chiptuning a chtěl jsem nechat nahrat oreginal a v Opavě nějaci opravaři jednotek za přehrani chtěli 3600kč.Tak nakonec mi to poslal nějaky borec z Haviřova zadarmo a ja dal za nahrani 100kč a kdybych nikoho nesehnal tak jsem měl vyhlidnutou na polskym aukru celou funkčni jednotku i s poštovnym za 1000kč
Tak mi to nedalo, jednotku jsem rozebral, čipy vytáhl z patic, vyndal olámané kousky patic, srovnal ohnuté kontakty a je po problému. Ještě jednou děkuji za radu a záchranuhombre_1 píše:Pokud jsou fousy vodicu v poradku odfoukni tu patici a nafoukni svaba naprimo, patice dela 90% vsech problemu. Patice se davali za ery EPROM a ne flash. Pokud neuspejes posli, opravim.