Uz mne chytli, uz mne maji - laserova rusicka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- bds
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Skutečně se míří buď na značku nebo na světlo. Pokud auto není černé a matné, odrazí se paprsek (sice na kratší vzdálenost) i od karoserie.bombastiq píše:viděl si někdy aby se laserovej paprsek odrazil od parabolickýho skla ???Míšánek píše:...
"Most jammers got six runs against each gun: three plate shots and three headlight shots. In all headlight shots, the driver's side headlight was targeted."
http://www.guysoflidar.com/radar-detect ... tests.html
ty si pekne hovado. ja nerikam,ze sme tam nejedu v obci nekolikanasobne rychleji,ale delat ze sebe slusnacka kdyz ti radar nameri 69? kolik si jel? 75?
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
Tady nejde o to jestli slusnak nebo hovado, umim ho jak prislapnout, tak jet rozumne. Myslim ze moje najete kilometry za rok, beznehodovy prubeh a doposud ciste bodove konto jsou takovym jasnym argumentem. Co mne ale sere do bezvedomi, to je tzv plneni mestske kasy a na tom se nehodlam podilet. Viz dva nesmyslne usekove radary co tady mame, statni meri zasadne na ctyrproudovce padesatku, okoli cesty neni obydlene a je tam chodnik, klidne by tam mohla 70 byt, ale chuj s tim. Za chvili budou merit i mestaci, kdyz mesto nakoupilo lidary, tak at je hezky vyuzijem a pekne at se co nejrychleji zaplati a nejlip kdyby zacaly od pristiho tydne uz vydelavat. Na to jim seru. Jezdim bezpecne a ohleduplne, nekdy o fous rychleji a ano, taky jsem uz letel prilis nizko nad zemi jako kazdy.
A verim ze s jarem nastane hon na prekroceni rychlosti ze strany MP, jinak by nase mesto tolik lidaru nenakupovalo. Budu radsi vic pracovat abych mel vic penez a poridim si radsi antilaser s antiradarem abych o tu praci neprisel diky horlivoasti nasich radnich. Protoze to bych byl v uplne prdeli, jelikoz auto, respektive ridicak nutne potrebuju. Priste mi nameri 54 a prespriste 52 a jednou mi poridi zaznam ze jsem projel na cervenou, zluta tady sviti o fous dyl nez sekundu. Budu v piiici a na pracaku, pripadne na vetvi. Na rok, psychotesty, autoskola. Diky, nemam zajem.
PS: Bez radaru jsem u nas policajty jeste nevidel, ziju zde od narozeni a za poslednich 15 roku ani nahodou... Ale s mikrovlnou v lete trikrat do tydne. Proto se taky na nasi ctyrproudovce jezdi 40, jenze nekdy nekomu nedocvakne proc...
A verim ze s jarem nastane hon na prekroceni rychlosti ze strany MP, jinak by nase mesto tolik lidaru nenakupovalo. Budu radsi vic pracovat abych mel vic penez a poridim si radsi antilaser s antiradarem abych o tu praci neprisel diky horlivoasti nasich radnich. Protoze to bych byl v uplne prdeli, jelikoz auto, respektive ridicak nutne potrebuju. Priste mi nameri 54 a prespriste 52 a jednou mi poridi zaznam ze jsem projel na cervenou, zluta tady sviti o fous dyl nez sekundu. Budu v piiici a na pracaku, pripadne na vetvi. Na rok, psychotesty, autoskola. Diky, nemam zajem.
PS: Bez radaru jsem u nas policajty jeste nevidel, ziju zde od narozeni a za poslednich 15 roku ani nahodou... Ale s mikrovlnou v lete trikrat do tydne. Proto se taky na nasi ctyrproudovce jezdi 40, jenze nekdy nekomu nedocvakne proc...
tu je niečo na radary
http://www.topspeed.sk/antiradary-steal ... hlost.html
http://www.topspeed.sk/antiradary-steal ... hlost.html
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Dělá, Stinger: http://www.antiradary.cz/multifunkcni-s ... er/c-1117/ !matiz píše:Pochopil jsem te spatne, myslel jsem ze nekdo dela laserove cidla ve tvaru jako je origo pdc...

AntiRadary.cz - jsme tu s Vámi již 20 let!