NALEZENA KRADEŹ auta AUDI S6 C5 Avant střibrna

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
gabco007
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od gabco007 »

Martin.R píše:
peeeetr píše:
avatar píše:No policie to již odložily. takže je konec.

Neztrácej hlavu, neznamená že když to policie odloží, tak že je autu konec. Možná že budeš mít štěstí a fakt se to auto najde. Znám dva případy, kdy policie odložila případ a majitel si auto našel sám, za pomocí kolegů, kamarádů atd. To procento je sice minimální, ale pořáf aspoň nějaký ;)
Jak se to vezme. Mě vybrali dílnu, těm šmejdum policajtskejm (byť tam mam spoustu známejch) sem řek kdo to byl a odpověď byla "jak jim to máme dokázat" i když jsem nějaký věci získal z5 jsem totálně rezignoval.
Po 2 měsících přišel standartní dopis od fízlů "případ odložen, pachatel neznámý"
Pak jsem se dozvěděl že ty svině chytli při něčem jiném, ale můj případ už neotevřou, pro nedostatek důkazů a to maj naprosto zřetelný otisky prstů, pachový stopy, stopy bot......
Jsem neskutečně nasranej na systém kterej tady funguje, jsem nasranej kdykoli si přečtu o nějakym ukradenym autě, vybraný chatě nebo baráku..... a přitom vim že ty sráčové se NÁM smějou za rohem :x :x :x :x
Pro tyto případy mam už pod polštářem plynovku a bez váhání a varování ji používám a přiznám se že už byla v činnosti a po zásahu jsem si došel ven jednoho zmrda dokopat tak že krvavá stopa byla na zámk. dlažbě ještě za měsíc.

vo vsetkom ti davam za pravdu...zabit kktov zloddejskych do jedneho...len by som dal pozor s tym plynakom aby na teba potom niekto nevytiahol real...
VW PASSAT Variant 1,9tdi, AVF 96kw + cca 20%...:D Tiptronic...
gabco007
Sběrač informací

Příspěvek od gabco007 »

Martin.R píše:
peeeetr píše:
avatar píše:No policie to již odložily. takže je konec.

Neztrácej hlavu, neznamená že když to policie odloží, tak že je autu konec. Možná že budeš mít štěstí a fakt se to auto najde. Znám dva případy, kdy policie odložila případ a majitel si auto našel sám, za pomocí kolegů, kamarádů atd. To procento je sice minimální, ale pořáf aspoň nějaký ;)
Jak se to vezme. Mě vybrali dílnu, těm šmejdum policajtskejm (byť tam mam spoustu známejch) sem řek kdo to byl a odpověď byla "jak jim to máme dokázat" i když jsem nějaký věci získal z5 jsem totálně rezignoval.
Po 2 měsících přišel standartní dopis od fízlů "případ odložen, pachatel neznámý"
Pak jsem se dozvěděl že ty svině chytli při něčem jiném, ale můj případ už neotevřou, pro nedostatek důkazů a to maj naprosto zřetelný otisky prstů, pachový stopy, stopy bot......
Jsem neskutečně nasranej na systém kterej tady funguje, jsem nasranej kdykoli si přečtu o nějakym ukradenym autě, vybraný chatě nebo baráku..... a přitom vim že ty sráčové se NÁM smějou za rohem :x :x :x :x
Pro tyto případy mam už pod polštářem plynovku a bez váhání a varování ji používám a přiznám se že už byla v činnosti a po zásahu jsem si došel ven jednoho zmrda dokopat tak že krvavá stopa byla na zámk. dlažbě ještě za měsíc.

vo vsetkom ti davam za pravdu...zabit kktov zloddejskych do jedneho...len by som dal pozor s tym plynakom aby na teba potom niekto nevytiahol real...
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

gabco007 píše:

Nejdřív střílim z úkrytu bez varování a v případě že se nehejbe po několika ranách jdu teprv ven a dokopu.
Elektronika auta a technika........
776 829390
gabco007
Sběrač informací

Příspěvek od gabco007 »

Martin.R píše:
gabco007 píše:

Nejdřív střílim z úkrytu bez varování a v případě že se nehejbe po několika ranách jdu teprv ven a dokopu.
tak vela zdaru a stastne a vesele....:D
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

gabco007 píše:
tak vela zdaru a stastne a vesele....:D
Jj dík ale teď hlavně hodně zdaru a šťastné a veselé hlavně Avatarovi aby se shledal se svým miláčkem a pokud možno aby byl pohromadě a v cajku.
776 829390
Aktivista

Příspěvek od avatar »

jo diky snad se najde. Zatim to jeste uplne nevzdavam i kdyz sance jsou nulove
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Martin.R píše:
gabco007 píše:

A pak umyje mejdlem co mu zbyde z vyroby MERA krev ze zamkovky :)

Snad se kara najde...
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
Aktivista

Příspěvek od avatar »

tak ji našli je to horší než sem vůbec kdy ve snu čekal.............. ach jo

fotky zitra
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

avatar píše:tak ji našli je to horší než sem vůbec kdy ve snu čekal.............. ach jo

fotky zitra
K sakru, takže Ti nemáme gratulovat, že jsi jeden z těch mála lidí, co měl štěstí? :? ;)
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... :tyc:
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Ach jo :( děsim se co nám ukážeš :(
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Fire
Přispěvovatel

Příspěvek od Fire »

Mazec.....
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Aha, takže jako u řezníka: "Jednu A6-tku nakrájet prosím."
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
sakytu
Přispěvovatel

Příspěvek od sakytu »

OMG toto je ako vo filme (wallbash) ale bohozial to je ceskoslovenska realita.... nechcem vidiet ten ram..... Uz kukam cez okno ci tam moje este stoji :lebka:
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky + ATD+HDS57+VR6+ GGU Dlhy 5Q + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

avatar píše:tak ji našli je to horší než sem vůbec kdy ve snu čekal.............. ach jo

fotky zitra
A sakra snad by bylo lepší kdyby ji nenašli co. Děsim se toho co nám ukážeš, jaký dokážou bejt lidi kurvy.
776 829390
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Třeba je "jen" opřená o strom. Jiinak by jí policajti asi nenašli. No uvidíme.
Oct asv 2000, DieselPower
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“