Caute.
Na aute sa mi po cca 300 km rozsvieti kontrolka motora. Je tam chyba 17560 P1152 35 10
Auto ide normalne . Ale ked ho nastartujem studene tak po nahriati katu cca 30 s klesnu otacky na volnobezne, chcem jemne pridat, pohnut sa, tak motor zhasne. ked je teply uz to nerobi.
Prietokomer je novy,a lamda ma cca pol roka.
Jedinu abnormalitu co som si vsimol je ze, regulacia lamda sa pohybuje pri studenom motore medzi 18 az 25 (ma byt -10 az 10). Ked sa voda zohreje podla vagu na 80 treba este prejst cca 15 km aby to zacalo regulovat -10 az 10. Ma to takto fungovat?
Skusal som este ako tu pisal skor Huml ze ci regulacia lamda pri plnom plyne nepadada na 0. A pada, aj pri teplom motore lamda do 0.
Vie niekto poradit co s tym?
Alhambra 2.8 AYL svieti kontrolka motora.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Alhambra 2.8 AYL svieti kontrolka motora.
Seat Alhambra ´05 2.8 V6 AYL
Skoda Octavia 1.9 TDI AGR + S502
odpoved
Cau, zere mi to 12,5 - 13 L plynu na 100.
jazdim viac po meste ako mimo. spokojny som. aj v malych otackach ma dost krutiaku cize po meste netreba tolko radit. Ale mimo obce pri predbiehani treba davat trojku lebo nevladze. ja mam FWD a manual.
jazdim viac po meste ako mimo. spokojny som. aj v malych otackach ma dost krutiaku cize po meste netreba tolko radit. Ale mimo obce pri predbiehani treba davat trojku lebo nevladze. ja mam FWD a manual.
Seat Alhambra ´05 2.8 V6 AYL