NALEZENA KRADEŹ auta AUDI S6 C5 Avant střibrna

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
farkihome
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ty kraaaavo.

Příspěvek od farkihome »

NDPC. tak toto je mazec. s otvorenou hubou na to pozeram a nechapem. to u vas fizli idu ruka v ruke s takymito hajzlikmi, rovnako ako u nas? neverim. :(
Skoda Superb 1.8 TSI, 118 kW, 7°DSG
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

ty vole tak to je maras.. stát se to mě, tak mě asi odvezou.. dostat takove lidi do rukou, tak se neznám.. hovada
polo 1.4tdi AMF
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

k u r v y či zlodeji či policajti
Mercdes C cdi
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

ty kraso,tak to je mazec teda,spis jsem cekal ze bude nekde rozebrana :-((
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
tommi 81
Přispěvovatel

Příspěvek od tommi 81 »

Spálení je standartní postup pro zničení biologických stop - identifikace pachatele.Při takovém stupni ohoření tam nic nenajdou.Jediná stopa je identifikace majitele = podoba vozu před požárem,možná byl použit pro další trestnou činnost (cizí SPZ). Jinak :rip:
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Proč to auto kurva někdo ukradl?To vypadá jak kdyby s tim normálně jezdil a pak mu ruplo v palici a auto už nechtěl, tak to zapálim. Pochopim kdyby to byl Favorit, kterého ukradl feták aby si zablbnul, ale A6? Hroznej pohled :? :?
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Chvilku to tu sleduju, ale takovou prasarnu jsem dlouho nevidel.A ti policajti, to me dorazilo.Naco platime dane, kdyz na to serou.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

avatar píše: A ted k postupu POLICIE CR

Do ted mi auto nebylo predano nemam predavaci porotokol
nikdo semnou z policie u auta nebyl nikdo se me nepta co tma je co tam neni co tam je navic

Sam sem si musel zajistit dukazy a fotodokumentaci

Nasel sem u auta cizi SPZ ??? do ted je mam doma

Policie po me chce odstraneni auta bez predavaciho protokolu

poslal sem jiz stiznost na postup

takove diletanství, lajdactví , nezajisteni stop na miste nahrava silene tem lidem. Policie jim normalne pomaha.

Uz me to nebaé dneska sem tam byl uz se to rozkrada na zelezo...............

Sa tomu cudujes, ked tych chlapov co nieco vedeli spravit poslali do dochodku lebo nemali nezmyselnu VS a namiesto nich prijali blbeckov co maju VS zameranie socialna praca, alebo este lepsie bezpecnostny manazment (wallbash) Ved ty nevedia ani zalozit spis aby aspon nejako vyzeral po formalnej stranke, nieto aby bol este pouzitelny obsahovo. Nevedia ani zdokumentovat miesto cinu ved to ich ako VS vzdelanych socialnych pracovnikov, alebo bezpecnostnych manazerov predsa neucili (LOL) Neviem ako moze stat dopustit a nechat existovat tieto VS ktore produkuju samich tupcov ktory nemaju v zivote nijake uplatnenie. Ved take VS si bez sebemensich problemov dokaze spravit aj cirkusova opica :x
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mám případ v rodině, nahlášené ukradené auto bylo nalezeno druhý den, hlídka PČR tam přijela vyfotila, ale zase odjela, místo počkání na majitele nebo odtáhnutí na jejich parkoviště, mezitím auto zmizelo definitivně.
:(
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

TDI tech píše:
avatar píše: A ted k postupu POLICIE CR

Do ted mi auto nebylo predano nemam predavaci porotokol
nikdo semnou z policie u auta nebyl nikdo se me nepta co tma je co tam neni co tam je navic

Sam sem si musel zajistit dukazy a fotodokumentaci

Nasel sem u auta cizi SPZ ??? do ted je mam doma

Policie po me chce odstraneni auta bez predavaciho protokolu

poslal sem jiz stiznost na postup

takove diletanství, lajdactví , nezajisteni stop na miste nahrava silene tem lidem. Policie jim normalne pomaha.

Uz me to nebaé dneska sem tam byl uz se to rozkrada na zelezo...............

Sa tomu cudujes, ked tych chlapov co nieco vedeli spravit poslali do dochodku lebo nemali nezmyselnu VS a namiesto nich prijali blbeckov co maju VS zameranie socialna praca, alebo este lepsie bezpecnostny manazment (wallbash) Ved ty nevedia ani zalozit spis aby aspon nejako vyzeral po formalnej stranke, nieto aby bol este pouzitelny obsahovo. Nevedia ani zdokumentovat miesto cinu ved to ich ako VS vzdelanych socialnych pracovnikov, alebo bezpecnostnych manazerov predsa neucili (LOL) Neviem ako moze stat dopustit a nechat existovat tieto VS ktore produkuju samich tupcov ktory nemaju v zivote nijake uplatnenie. Ved take VS si bez sebemensich problemov dokaze spravit aj cirkusova opica :x
sorry, ale nevim proč urážíš vzdělané lidi, zdřejmě závidíš
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Take nieco uraza a vytaca do nepricetnosti mna. Jedna vec je ako je postaveny zakon a druha vec je ked sa musism pozerat na naozaj neprofesionalny pristup nasich prislusnikov. Nevravim najdu sa tam aj naozaj skuseny chlapi ktory dobre poznaju svoj revir a ked sa nieco zomelie hned vedia kde treba hladat. Klobuk dolu tak mi uz v priebehu hodinky vratili ukradnute predmety. Bolo sa na nich radost pozerat, prisli pkukali zdokumentovali a hned vedeli ze to je robota presne tej znamej firmy. Neviem ci presla hodka a boli naspat aj so vsetkymi odcudzenymi vecami ;) Do kariet mi nahralo aj to ze som si to vsimol asi tak cca. 2 hodiny od kradeze, takze to este nestihli spenazit. Ale na druhej strane som zazil aj maximalny vrchol amaterizmu kedy prislusnici nevedeli ani kde je sever. Vuzerali akoby to robili prvy krat, resp. ani nevedeli co maju robit a ako postupovat.
janeksdi
Přispěvovatel

Příspěvek od janeksdi »

Tak co řict, asi zkus na to co nejrychleji zapomenout, prachy ti nikdo nedá tedy pokud nemáš dobré havárko a zbytečně si budeš ničit nervy.
Všechno je to dáno situací ve společnosti která je taková jaká je.
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Tomas.cz píše:Mám případ v rodině, nahlášené ukradené auto bylo nalezeno druhý den, hlídka PČR tam přijela vyfotila, ale zase odjela, místo počkání na majitele nebo odtáhnutí na jejich parkoviště, mezitím auto zmizelo definitivně.
:(
to si děláš srandu ne? :x
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
urgi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urgi »

no toto som tiez necakal a mal si nejaku poistku aspon?
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
wintrej
Přispěvovatel

Příspěvek od wintrej »

Poistku na 12 ročné auto? Inak je mi to ľúto avatar hrozná fotka.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“