NALEZENA KRADEŹ auta AUDI S6 C5 Avant střibrna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- farkihome
- Přispěvovatel
Ty kraaaavo.
NDPC. tak toto je mazec. s otvorenou hubou na to pozeram a nechapem. to u vas fizli idu ruka v ruke s takymito hajzlikmi, rovnako ako u nas? neverim. 

Skoda Superb 1.8 TSI, 118 kW, 7°DSG
Proč to auto kurva někdo ukradl?To vypadá jak kdyby s tim normálně jezdil a pak mu ruplo v palici a auto už nechtěl, tak to zapálim. Pochopim kdyby to byl Favorit, kterého ukradl feták aby si zablbnul, ale A6? Hroznej pohled

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

avatar píše: A ted k postupu POLICIE CR
Do ted mi auto nebylo predano nemam predavaci porotokol
nikdo semnou z policie u auta nebyl nikdo se me nepta co tma je co tam neni co tam je navic
Sam sem si musel zajistit dukazy a fotodokumentaci
Nasel sem u auta cizi SPZ ??? do ted je mam doma
Policie po me chce odstraneni auta bez predavaciho protokolu
poslal sem jiz stiznost na postup
takove diletanství, lajdactví , nezajisteni stop na miste nahrava silene tem lidem. Policie jim normalne pomaha.
Uz me to nebaé dneska sem tam byl uz se to rozkrada na zelezo...............
Sa tomu cudujes, ked tych chlapov co nieco vedeli spravit poslali do dochodku lebo nemali nezmyselnu VS a namiesto nich prijali blbeckov co maju VS zameranie socialna praca, alebo este lepsie bezpecnostny manazment

sorry, ale nevim proč urážíš vzdělané lidi, zdřejmě závidíšTDI tech píše:avatar píše: A ted k postupu POLICIE CR
Do ted mi auto nebylo predano nemam predavaci porotokol
nikdo semnou z policie u auta nebyl nikdo se me nepta co tma je co tam neni co tam je navic
Sam sem si musel zajistit dukazy a fotodokumentaci
Nasel sem u auta cizi SPZ ??? do ted je mam doma
Policie po me chce odstraneni auta bez predavaciho protokolu
poslal sem jiz stiznost na postup
takove diletanství, lajdactví , nezajisteni stop na miste nahrava silene tem lidem. Policie jim normalne pomaha.
Uz me to nebaé dneska sem tam byl uz se to rozkrada na zelezo...............
Sa tomu cudujes, ked tych chlapov co nieco vedeli spravit poslali do dochodku lebo nemali nezmyselnu VS a namiesto nich prijali blbeckov co maju VS zameranie socialna praca, alebo este lepsie bezpecnostny manazmentVed ty nevedia ani zalozit spis aby aspon nejako vyzeral po formalnej stranke, nieto aby bol este pouzitelny obsahovo. Nevedia ani zdokumentovat miesto cinu ved to ich ako VS vzdelanych socialnych pracovnikov, alebo bezpecnostnych manazerov predsa neucili
Neviem ako moze stat dopustit a nechat existovat tieto VS ktore produkuju samich tupcov ktory nemaju v zivote nijake uplatnenie. Ved take VS si bez sebemensich problemov dokaze spravit aj cirkusova opica
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Take nieco uraza a vytaca do nepricetnosti mna. Jedna vec je ako je postaveny zakon a druha vec je ked sa musism pozerat na naozaj neprofesionalny pristup nasich prislusnikov. Nevravim najdu sa tam aj naozaj skuseny chlapi ktory dobre poznaju svoj revir a ked sa nieco zomelie hned vedia kde treba hladat. Klobuk dolu tak mi uz v priebehu hodinky vratili ukradnute predmety. Bolo sa na nich radost pozerat, prisli pkukali zdokumentovali a hned vedeli ze to je robota presne tej znamej firmy. Neviem ci presla hodka a boli naspat aj so vsetkymi odcudzenymi vecami
Do kariet mi nahralo aj to ze som si to vsimol asi tak cca. 2 hodiny od kradeze, takze to este nestihli spenazit. Ale na druhej strane som zazil aj maximalny vrchol amaterizmu kedy prislusnici nevedeli ani kde je sever. Vuzerali akoby to robili prvy krat, resp. ani nevedeli co maju robit a ako postupovat.

to si děláš srandu ne?Tomas.cz píše:Mám případ v rodině, nahlášené ukradené auto bylo nalezeno druhý den, hlídka PČR tam přijela vyfotila, ale zase odjela, místo počkání na majitele nebo odtáhnutí na jejich parkoviště, mezitím auto zmizelo definitivně.

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno