[quote="HanZ"]Já ti nevím, ale v postu nahoře je schéma zapojení jednotky ve vozidle, tj. kabeláž na konektorech.
Ale vnitřní schéma jednotky vypadá z části zhruba takto:
... tie schemy si robil ty alebo existujú aj nejaké ktoré uvolnil výrobca?
shanim schema budiku ford galaxy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ECU motora
cavte. Ak sa mozem pripojit k tejto téme, ja mám tiež problém s jednou ECU motora SDI, Cordoba Vario model 2000. Kód motora AGP 50 kW.
Dostala sa do nej voda a skratovalo to pod veľkým konektorom na plošnom spoji.
Aby som to mohol pod ním vyčistiť, tak som ho musel odletovať, čo bol celkom masaker.
Vytrhli sa mi tri plátovacie rúrky s dosky tam kde sú piny 67 (snímač otáčok G28):

potom pin53 (snímač teploty paliva G81):

takto to vyzerá na doske pod odletovaným konektorom, je vidieť, že sú vytrhnuté rúrky z dosky na pozíciach pinov 67 (74) 53.
Podľa origo schémy od auta, pin 74 je nepoužitý.

Potrebujem vnútornú schému zapojenia ECU motora, aby som mohol zaimprovizovať a pripojiť niekam na doske pin 67 snímac ot. G28 a snímac teploty paliva G81. Je to 80 pinová ECU BOSCH.
císlo R.J. je 038 906 013 AB , 0 281 001 911
Dá sa vôbec zohnať takáto schéma ?
dík
Dostala sa do nej voda a skratovalo to pod veľkým konektorom na plošnom spoji.
Aby som to mohol pod ním vyčistiť, tak som ho musel odletovať, čo bol celkom masaker.
Vytrhli sa mi tri plátovacie rúrky s dosky tam kde sú piny 67 (snímač otáčok G28):

potom pin53 (snímač teploty paliva G81):

takto to vyzerá na doske pod odletovaným konektorom, je vidieť, že sú vytrhnuté rúrky z dosky na pozíciach pinov 67 (74) 53.
Podľa origo schémy od auta, pin 74 je nepoužitý.

Potrebujem vnútornú schému zapojenia ECU motora, aby som mohol zaimprovizovať a pripojiť niekam na doske pin 67 snímac ot. G28 a snímac teploty paliva G81. Je to 80 pinová ECU BOSCH.
císlo R.J. je 038 906 013 AB , 0 281 001 911
Dá sa vôbec zohnať takáto schéma ?
dík