podpůrné programy+piny na řídící jendotky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podpůrné programy+piny na řídící jendotky
zdravím. prosím vás neporadil by mi někdo nějakej prográmek či knihu, kde jsou popsaný piny u řídících jednotek jednotlivých vozů?potřeboval bych na zapíchnutí osciloskopu. jo a jinak
nevíte taky o nějakejch dalších podpůrnejch programech,kde jsou shromážděná data o autech? mám zatím autodata,apm tec,vivid workshop,esi tronic... nevíte ještě někdo o nějakém názvu programu, který by se dal stáhnout?
nevíte taky o nějakejch dalších podpůrnejch programech,kde jsou shromážděná data o autech? mám zatím autodata,apm tec,vivid workshop,esi tronic... nevíte ještě někdo o nějakém názvu programu, který by se dal stáhnout?
dodoxd píše:tolerance data su tiez dobre a ked sa ti chce vela stahovat tak tak stiahni esi pre kts
esi tronik mám.. aje to docela na pytel. moc toho tam není, nato, že je to na 12 G to už jsou lepší ty autodata. nevíte o něčem, kde bych sehnal seznam pinů na řídících jednotkách jednotlivých aut? dal bych za to snad všechno... prej je nějaká kniha kde je to popsaný.. ?
- JOKINO1982
- Přispěvovatel
vsetko to mas napr. vo vivide krasne rozkreslene v scheme ak trosku tomu rozumies a dokonca ak si das popis suciastky tak tam mas presny popis na ktory pin mas dat hrot osciloskopu
AUTOBOSS V30,LEXIA PP2000,RENAULT CLIP,VAG,OPEL COM,OSCILOSKOP,327 ELM,BDM 100,MPPS,DECODER TMS 374,WILLEM 7,1, DIAGNOSTIKA, SERVIS, PREDAJ NAHRADNYCH DIELOV, AUTOFOLIE,GEOMETRIA PODVOZKOV
to jsou s*áčové.. jako proč to dělaj? co ted tedageo píše:budeš mít neustále problémy s osazením pinů ať stáhneš co chceš dokud nebudeš mít přístup k orig schématum hlavně frantíci měněj osazení po měsících